kinesbebis<3

En bättre nyårspresent får man leta efter, jag kommer få en liten kusin till :D
oj vad vi har väntat länge på dig, du kommer bli lika älskad som du varit efterlängtat.
Och en bättre mamma skulle du aldrig kunna få!


jag älskar dig redan

-


mina små

Måste stoj och allting nu det sista så jag har inte skrivit på länge, jag ber om ursäkt för detta!

OJOJOJ julstök! Börjar kanske bli lite överskattat? julen hit och julen dit, är inte detta en högtid där man ska vila upp sig? tänka på allting bra man har i livet? Inte min släkt inte, hit och dit, sen åter igen åka dit och sen hit. herre jesus jag är helt slut efter julhelgen!

Så för att samla mina krafter igen blev det mellandags rea :D på annandagen och idag :D FETT mycket rea! jag blev typ helt galen. Jag tror att jag är mästaren på att bränna pengar iallafall, sjukt nöjd med mina inköp, och jag kan ju bara säga till alla att carlings har sjuk rea, och på monkey säjer dem ut allt (!) för 50% :O  ja, ni hörde rätt 50%!

men efter två helt fantastiska shopping dagar mår jag prima igen, och jag tror att det är dags att lägga sig för kvällen. eller ja, sätta på nästa film (A)

God fortsättning mina små <3

dan före dan

Känner ni piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiret ? hiiiiiiiiiiiiih eller är det bara jag som suttit som en liten tre åring och kollat på paketen som ligger under granen hela kvällen? skrattat malin upp i ansiktet för att mitt namn står på det största paketet..

Jag är en hemsk människa jag vet! men jag bara äääälskar julen!

Ännu en gång har jag kollat på filmen som några gjorde i min klass, och jag konstaterar varjegång att jag äääälskar joella sjukt mycket! Hela filmen går liksom ut på de svenska folkets önskningar i jul.
Och då kommer joella och säger helt seriöst, jag önskar mig kuk i julklapp, sen så går det typ ett per klipp till och sen så visar hon med händerna, <---------------------------> så här stor blir la bra.. Asså att jag inte DÖR!


Så jag avslutar detta inlägg med att
jag önskar mig kuk i julklapp!

-

ida jenny isabelle mörk


Jag kan inte beskriva hur mycket jag värdesätter dig, och hur mycket jag älskar dig.
För det är bortom alla ord som finns! Det ända jag vet är att det finns ingen chans i helvete att vi någonsin kommer att skiljas åt, för jag älskar dig på tok för mycket!


Det var allt jag hade att skriva.
Jag älskar dig vännen!


jul jul, strålande jul



long time no talk i guess.

Sorry,sorry tiden är underbar!
Sitter och snackar lite skit med alle bella och snart kommer anna, underbart, måste jag säga.

Sista klappen blev inhandlad idag, lite sent ute men det blev perfekt!
Fick min julklapp av bella precis, skitsnygga lösögonfransar jätte stora med fädrar, gissa vem som kommer ha dem största fransarna på nyår´, jo det kommer vara jag!


uppdaterar när jag har tid :) jag är så himla upptagen nu för tiden ;)

GOD JUL MIN små



space


Du underbara helg, jag vill inte att den ska ta slut. Den är så bra, fredag och lördag har varit såbra. Min älskade vänner, ni är så jävla underbara!


Idag har jag åter igen shoppat, fan va dum jag är egentligen och gör det innan jul, men det var dock inte så dyra grejer, en typ storbolero som jag ska ha över min klänning på jul, den var skitsnygg faktiskt, gråaktig färg med ett sidenband som döljde sömmen över ärmen. I like! så köpte jag lite annat viktigt såklart typ strumpbyxor , och en skitsnygg svart t-shirt typ, med knappar och stora fickor på sidorna.


Snart kommer annika och sen kommer johansson, det blir en myskväll med burritos och singstar, ja varför inte? det är ju faktiskt lördag :)


Jag vill va i ditt space!


emmalito

Så jävla bra är jag! min kör emmalito vann itmedias körslag idag. VI var outstanding måste jag säga. MEd o helga natt, sjöng vi dem andra av banan, i promise! HAHAH Unni och Lotta körde ÛBERBAS och föll ner på knä ner dem sjäng folk fall nu neder HAHA sjukt kul! 

Dagen har varit sjukt soft´, vi har suttit och kollat på massa olika julgrejer som vi skulle göra, som jag skrev igår. Vi är för jävla balla hela gänget, vilken humor vi har!

Så jag kom hem vid 4, käkade middag gick upp till dagiset och städade, där gick damsugshelvetet sönder så det blev dubbelt arbete vick, torrmoppa, sopa lite och svabba (hur det nu stavas) sjukt jobbigt! var hemma klockan 8. började baka muffins, andra satsen är i ugnen nu, dem ser sjukt fina ut! Nu ska jag göra lite glasyr och fin fina saker, som är till mina töser imorgon. 


snart ska jag och syster sätta på julskivan göra varmchoklad och lägga fluff i :) SUPER GOTT; OCH MYSIGT ;) 

god jul min vänner! 
GOD JUL

unni min unni

i vårt och torrt min rödhårigavän <3


sjukt gammal bild, men oj vad jag gillar dig!

bada bing bada bong

updatering


Idag har jag handlat :) världensfinaste klänning som jag ska ha jul&nyår. Nu ska ni få höra hur snäll min systeryster var! Hon hittade denna klänningen först, och hon älskade den också, men så var hon så snäll att jag fick den istället :) och lycklig blev jag att hon fick tillochmed en kram! Där hör ni, det bor någon godhet i den människan (A)
Köpte även julklapp till bella och till syster, jättefina saker faktiskt :)

På fredag efter skolavslutningen så ska jag och mina tjejer åka hem till mig och ha lite julmys :)
Så jag köpte öven massa goagrejer som jag ska baka med till på fredag. Det ska bli så mysigt!

men nu känner jag för att skriva godjul så God Jul mina vänner!
GOD JUL

longtime


Sorry sorry, längesen jag skrev någonting nu.
Men så skönt att jag är klar med allting i skolan, hade min radio sändning i går och mitt html-prov igår och i måndags var matte provet överstökat.

Idag har det varit sjukt nice i skolan, vin har inte gjort någonting, vi hade hela dagen på oss att komma på något juligt att göra i skolan imorgon, detta kom min grupp på för en timme sen, sen gick vi hem och nu klockan 3 är jag hemma :)
Man behöver inte göra det så svårt för sig tycker vi. Så varför inte göra körslaget tänkte vi. Fast med jullåtar, jag vet vi är hemskt smarta. Se bered er mina kära klasskompisar på skönsång till frukost :D

SKa ta bussen halv 4 till allum köpa julklapp till isabelle en julklapp till mig själv, (från tomten såklart) och lite thing som jag ska baka med tills på fredag när min små kommer hit. Typ alla min vänner :D

isabelle, anna, julia, isabelle, julia, lisa, malin, amanda,ida(?), sandra(?), joella (?) och ja, jag är fullt medveten om att jag skrivit julia och isabelle två gånger i rad men jag har dubbelt upp :D


 Nu känner jag för att skriva godjul, så God Jul mina vänner!
GOD JUL 



like i promised

                    
                                           
       

design


someone kill me now!
webbdesign in my ASS!



yesterday



igår var en sån kallad klockers dag!

Mysfrukost med familjen sen "nu är det jul igen 2" med yster. Sen kom annika avo och hannah. Så tog vi bussen till liseberg, och där var det sjukligt mycket människor fast dock är det väldigt mysigt ändå. Jag köpte jätte god fudge som jag sitter och mumsar på nu :) 
Så istället för att äta där så åkte vi hem till oss beställde pizzor och dem slank ner, MUMS calzone med vitlökssås! :P typ vid tiotiden åkte annika och avo hem, men jag övertalade hannah att stanna över natten :)

så vi satt och skrattade hysteriskt åt massa sjuka saker som vanligt. KLockan närmade sig tolv och då ville vi titta påm film, det blev the holiday, Mysig film, en riktigt feelgood film, och jude law måste vara det snyggaste som vandrat på denna jord (förutom robin B såklart)

Och i säng var jag klockan 4 , it was a very very good day!

Och nu sitter jag här, pluggar matte äter fudge och vill kanske jo, men lite, ta livet av mig! Skolan, sjuuuuuuuuukt jobbigt, men bara en sate lilla vecka kvar. Och visst kan jag klara det, och visst ska jag klara det, men sjukt tråkigt är det!

snart ska jag malin och sara kolla på film, för nu bestämde jag att jag tänker inte plugga mer matte! så detså.



vet att jag är dålig på att lägga upp bilder, men en dag när ni minst anar det, kommerni få ett inlägg fullt med bilder :)

i promise!


thaTA


varit väldigt effektiv idag också, klockan 16:42 blev idag emma billberg officiellt klar med sitt radioprogram :D så jag tog tio i 5 bussen hem och slutade egentligen kvart i 2. Helst sjukt faktiskt, att jag blivit så "duktig" på sista tiden, Som Anna sa till mig idag, : emma vad gick snett? HAHA du är så jävla söt! Mina dagliga samtal med mårdi när jag åker hem med  bussen är underbara.

MEn hemma var jag vid 10 över 5 och då var det bara upp och städa rummet, bättre på sminket och köra igång, gästerna rullade in, OCh kul vi har haft! SIngstar och "sista minuten" (det momentet som är med i doobidoo om någon har sett det ?!) man är två och två i lag, ena personen står med ryggen mot en skärm där man ser en bildpå en grupp eller en artist. Då ska peronen som står mitt emot en, börja sjunga på en låt som artisten gjort, och om man då säger artist namnet rätt byter man plats och man får poäng :) sjuktkul faktiskt , mitt lag kom två :) malin och helena vann faktiskt.

Singstar dueller och massa skratt, har nog förlängt mitt liv med ett antal år i kväll!

Men dagen ahr varit oerhört lång så jag får nog ta och sova nu.

Klockan är 01:50 och med det säger väl jag godnatt!

time after time


Dagen har varit lika lång idag som igår, fast idag fick jag mer gjort.

Skrivit en svenska reflektion över dem mänskliga rättigheterna
Hade seminarie i engelska om dem mänskliga rättigheterna (och jag var skitbra om jag får säga det själv)
Klippt och klistrat i mitt radioprogram, spelat in ljud här hemma, till programet och talat in berättar rösten
Städat ett stycke skitigt dagis, (vad gör man inte för några extra slantar?)
Och kollat på criminal mind, det sammanfattar hela min dag, för jag ahr faktiskt inte gjort något annat, eller jo duschat har jag faktiskt gjort! Och underbart det var!

Imorgon efter skolan, om, men bara om jag blivit klar med mitt radioprogram åker jag till staden en svänga med lisa, ska lämna tillbaka en julklapp och inhandla ett par också. Trevligt, jomenvisst!

Imorgon klockan 8 blir det luciatåg och frukost i gatan med töserna, mys som in i bänken!


men jag ska skriva ett arbete om julen nu (?!?) fattar fortfarande inte vad jag ska skriva men jag hitt la på nå ;)
annars för jag göra det i morgon bitti. FÅr upp i ottan, men jag är ändå vaken när klockan ringer.


Slutligen, TACK agneta som körde mig till skolan idag när bussen ÅKT förbi mig. Underbart snällt!



PUSS

love


folk som jag är kär i för tillfället ingen rangordning :

MalinAx, Yster, Isabelle Mörk, Anna Mårdstedt, Julia Svedberg, IDA, Lisa Salomonsson, Isabelle Nestor, Unni Lundmark, Robin Bengtsson (A), Jultomten,Mamma, Joella Skoogh, Sandra Norin, Amanda Lindström, Viktoria Björkgren, Pappa, Elin Samuelsson



now take a walk on the wild side
 
 




galet


dagen har varit helt crazy!
mamma körde mig imorse var i skolan klockan 10, jobbade i lite mer än en timma med radioprogrammet sen tog vi bussen tio över tolv, till världskultur museet, där bilder jag tagit i skolan visades :) blev jätteglad när mina bilder blev valda till den stora redovisningen, jag och lisa blev stolta och isabelle blev stolt över mig (A)

Efter museet åkte vi tillbaka till skolan jag joella och sandra, och fortsatte med radioprogrammet, men det kan man lugnt säga att det gick åt helvete, jävla md-spelar! rösten lät som en smurf som pratade så vi åkte hem istället. Jag fick ta bussen genom landvetter för att min buss hem hade slutat att gå. och hemma var jag kvart över sex.

Då tog jag och fixade datan åt yster, sen tog vi och kopplade in min data till den stora tvn i vardagsrummet och gjorde några julskinksmackor var och mumsade samtidigt som vi kolla på "nu är det jul igen." Den är ju bara för underbar, det är en av topp tre julfilmer. Grinchen ligger fortfarande på topp.

Och nu sitter jag i yster rum skriver detta och tittar på grey's, det är ett sjukt äckligt idag, en mans lårben satt fast under hans nyckelben :O sjukt äckligt!!!!!!!!



 bebis systrar :D

jesus


jo , men jo, jo, okej!

dagen har varit ganska framgångsrik, jag pimpade min sida på webbdesignen, jag skrev klart radiomanus, slipat tänder hos tandläkaren, kliat sönder mesta delen av min kropp. Jo, men jo, framåt går det.



jag har revorm (?!?!) utslag på mesta delen av min kropp och det kliar så jag håller på att bli galen! och självklart så får man inte klia. im loooooooosing my MIND!


Det var en väldigt god vänn som kom fram till mig idag, tog tag i min arm tittade mig i ögonen och sa : hur mår du hjärtat, på riktigt?
och jag svarade att jag gråter inte på utsidan längre, jag vet om att jag kommer bli tio tusen gånger starkare.
OCh underbar som denna vän är, säger vännen min : Lilla Gumman alting kommer att bli bra, jag lämnar dig inte! 

TACK, i needed those words!


Jo, men jo, sömn men jo, inte min grej riktigt kanske.. bara kanske? 

jo , så men jo, penis!



ooh gad no


inte idag igen :'(

Webbdesign in my AS !




In need for sleep ! 2 timmar fick jag inatt , jag är en vandrande zombie



.

döda mig någon!


Webbdesign 'är ett ord som jag avskyr! Det är det värsta som finns!!


                   HATA                    

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA

HATA



jag vill åka hem!

jul i mitt hus


Efter ett par timmar på jobbet blev det många timmar med singstar framför tv med yster. 80-tal is the shit!
En skön dusch senare då kom moster mosters man och kusin och min älskade mormor. Ett jäkligt gott minijulbord senare somnade jag i mammas knä i soffan framför bingolotto som mormor måste se såklart.. 

nu sitter jag här klockan är 9 och den så kallade söndags ångesten ligger på topp , och jag vet inte hur jag ska klara av denna vecka utan viktoria som lämnar mig imorgon bitti för att flyga till isla margarita, din skitunge! Men underbart kommer hon få det och det är hon värd till tusen.

Men sjukligt trött är jag och jag hoppas att jag kommer att få mer sömn inatt än mina tidigare nätter.

Men jag undrar fortfarande när julkänslan ska komma krypandes, inte ens ett festligt julbord gjorde det för mig. Alldeles för mycket kvar att göra tills julen kan bli en riktig jul!
hhhrhrhrhrhrhjejejkwkwkuuuwöwöggmdmdnn  med det sagt, HEJDÅ

i could



Forgive, sounds good.
Forget, I'm not sure I could.
They say time heals everything,
But I'm still waiting

I'm through, with doubt,
There's nothing left for me to figure out,
I've paid a price, and I'll keep paying

I'm not ready to make nice,
I'm not ready to back down,
I'm still mad as hell
And I don't have time
To go round and round and round

It's never to late to apologize

fair



-Fy vad orättvist!
jag tänker då inte kolla på finalen!



spending all my money

herre jesus!
Vad det har handlats idag :D och det får mig att må så bra!

Svarta jeans
Svart lång stickad kofta
en svart halv henomskinlig tunika
En blommig tunika
svarta tights
mys tofflor
Pälsmössa
Svart t-shirt med lite spets
En båtringad rutig tröja i svart och benvit

Och en julklapp till malin :)

Jag var jätte flitig, allt detta på bara tvåtimmar , jag är mäkta stolt över mig själv, och på allting fick jag 20 % med så det var toppen. Jag är NÖJD :D


Annars har dagen varit lite småjobbig, haft mycket att göra, men jag är i samma grupp som lisa så hon räddar mig väldigt ofta :)

Imorgon är det äntligen fredag, helg och idol :D hahah den lilla idolfjortis som jag är. Och detta firar vi tycker jag med en bild på robin :)
 ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH TA MIG! haha






nu blir det scrubs och sen nattinatt. 


destroyed


det känns som att jag inte kan andas, jag är instängd.
Fan ditt jävla AS!



look in to my eyes
tell me what do you see?
not just the color,
look inside of me




ååååååååh <3


vilken vacker film!
jag är kär!
När kommer nästa?
Jag längtar!

SE DEN!

 

fasen

Okej dagen har väl varit okej..
Dagens drog POLLY!
 

Men jag svär att detta är sista gången du någonsin kommer att såra mig!


Veckans horoskop är väl sådär...

Tur
Din positiva attityd är dig till hjälp. Med djärvhet lyckas du klara dagens utmaning.
 Hälsa
Du kanske bör tänka på att ta det lugnt idag, din kropp kan nämligen vara känslig för utmattning. Försök att undvika det som är beroendeframkallande.
 Ekonomi
Din ekonomiska situation kan förbättras märkbart genom att någon i din närhet vill vara generös.
 Arbete
Resor kan bli en nyhet för dig i arbetet. Du bör noga diskutera den nya situationen med familjen.
 Kärlek
Om du inte är ärlig idag kan det få oanade konsekvenser längre fram. Att ljuga om sina känslor kan aldrig vara rätt.
 Relationer
Du tappar nästan behärskningen när du irriteras av en viss person i din närhet.

sjukling


Min klocka ringde imorse halv 7 och jag ba ;: öööööh nej , inte en chans, med feber illamående och huvudet som höll på och sprängas & halsont. Sjukanmälde jag mig skcikade iväg ett par sms, och somnade om, och nu kom mamma och väckte mig, 15:45 :O och jag är fortfarnade trött som ett svin! Hur är det möjligt??


nu får jag väl försöka gå och äta något..

HEJDÅ!

ache


jomen det är fint vettu, lagom irriterad. Tror du bara att du kan schvunga in dig i mitt liv och bara BLAAAAAAAA`?

jo visst du kan försöka men så mycket mer än så blir det inte.

julkänsla så fan heller, jättehemskt jag ör anti julen i år. Känner inte ens för julklappar :O kan inte ens fatta att jag säger det men så är det.

Veckans bästa nyhet eller tillochmed årets är att Don kommer tillbaka han har fått sitt uppehållstillstånd i två år nu :d jag är så glad för din skull kära kusinvitamin :D Ni är så bra tillsammans, och nu slipper jag kanske vara orolig för dig om du skull åkt till thailand. Så alla är nöjda


alla känner väl igen den här klumpen som kan växa i sin mage?
I min mage är den jättestor. Vet inte riktigt hur jag ska få bort den..

men nu är det väl dags att försöka sova, sovit sjukt lite dem sista dagarna och det börjar tära på mig rejält.
med feber huvudvärk och klumpen i magen säger jag godnatt <3

RSS 2.0