soooool

hem kommen från jobbet alldeles nyss, det har verkligen varit ruskigt varm där inne i vår kiosk idag, blev typ lite sjuk forut, vätskebrist tydligen. MEn det har ordnats nu :)

sol + grill + altanen = i like how my papa thinks!

puss

döende?

tragiskt trött! nyss hemkommen från jobbet, speeedway har precis slagit ut bowling som den tråkigaste "sporten" TUr var att jag hade isabelle med mig idag. SÅlde för tolv tusen på 7 timmAR....  ingen bra dag alltså! SKa ta bussen till jobbet imorgon redan halv 12 :(

Nu blire kudden! PUSS

åh så kom isabälle




kusselito




mys på altanen med kusinen är det bästa

kusin

Idag kommer elin och äter hos mig, mys på altanen med grillat.

Saknat dig babe

det finaste jag sett!

Julia har bal idag, och asså om det är är så en prinsessa ser ut så vet jag inte vad. Så fin var hon, nu ska ni få se :)





MASSA KÄRLEK

sängen..

..är mitt himmelrike, godnatt

joella

Läs om boken! hahah (iallafall de sista två tre kapitel)

fet längtar till november



Gissa vem som kommer sitta och lipa?

Obama vilken kille

Sitter nu och läser på om Barack Obama, inför engelskan imorgon, får en extra uppgirft för att visa att jag ska ha MVG i engelska B vilket jag verkligen vill ha. MEN iallafall åter till Obama! Vad mycket grejer han gjort redan, med sjukförsökringar till barn utan, krig inställningar osv osv..

Men en sak som jag faktiska är lite besviken över, är det är med homoäktenskap. Prop 8 tillexmpel, vilken skit grej. Vilka är dessa människor som säger till andra att dem inte får gifta sig bara för att dem har samma kön. Diskriminering säger jag bara, helt sjukt. Varför ska man inte bara få kunna gifta sig med vem man vill? Jämställdhet för i fan, alla är lika mycket värda, bara för att man har en annan läggning är man helt plötsligt inte lika mycket värd? Jag fattar inte dessa människor, så jäkla konservativa så jag dör. "Gud säger" BLA BLA skit snack! Han säger att alla är lika mycket värda, "gud" älskar alla. Så sluta upp med sånt här strunt, jag blir arg!






Nu ska jag fortsätta med min engelska, och btw way grattis joella till MVG im a proud mama!  

time to sleep

nu sover vi igen, hoppas på fler timmar sömn inatt :)

natti natt

nu får dem sluta, jag dör!



No edward DONT!



it's time


OMFG


07:59

är klockan och jag sitter i skolan för att ha extra webbdesign, börjar halv 11 annars :/ Han har inte kommit än, och om han inte gör det, håll er börta från mig underdagen, jag är en tickande bomb!

körd

jag är så trött så jag vet inte vad som är bak och fram! Idag skulle jag skriva min jävla analys, men gjorde jag det då? NEJ jag somnade! HERREGUD!

'giv mig styrka, inte många dagar kvar nu!

Mårdis åker till paris imorgon och lämnar mig till på söndag :( sadface!
Jag och bella jobbar tsm på Vanliga ullevi på lördag då är det speedway, och på söndag jobbar jag på gamla ullevi igen. KUL! Så himla skönt med helg alltså, men jag klagar inte!!!

SOVGOTT

rapportera

hallå hallå, det här är X22, jag söker efter dig, jag anropar försvunnen isabelle HALLÅ HALLÅ!?







Jobbet gick ruggigt bra idag iallafall, tråkigt nöjd med mina kvinnor!

mer snopp

Dags att jobba igen, jag anna victoria och unni. Och mer snopp kommer det bli!

Ifk idag right?

sliut

ja helt sluit 'r jag, en fet dusch på detta och söndagsfilmen, X-men last man standing får det bli med en sen middag. MUMS! Jobbet idag gick bra, vi var lika flamsiga som vanligt skulle jag säga, bara massa snopp och sex prat, men vi gillar det.


PUSS på det hela!

gametime

någon som vet vilka som spelar idag? jag har ingenaning men jobba ska jag göra iallafall. Och idag är BOSSEN sjuk så då måste jag ta över... Gillar inte pengar och pengar påsar och banker.. Usch, ska jag räkna allting, jag har fan ig i matte!

Aja det löser sig nog, nu ska jag hoppa i ett par brallor käka frule och sen ta två bussen till a la ullevi da old

hippityhoppityHO

bara sammanfattningen klar, WÜNDERBART! Den ska bara vara en halv A4 max, så den kan jag fila på undertiden jag duschar.. Åh du underbara varmvatten, som jag har längtat hela dagen!


PUSS

duschen kallar

Men icke ska jag duscha innan rapporten är klar, det får bli min belöning!

Åter till arbete!

cant wait

smygbilder från newmoon!!!!




LAGOM EXALTERAD!

herre

vilken vecka jag har haft! HELT uttömd på alla min krafter och är för trött.


Tisdag: vaknade upp bredvid min julia, och victoria, supermysigt. Vi tog halv 8 bussen, sen degade vi hela dagen och skrev våran rapport :)

Onsdagen: Då var det folk här, i drack gott och hade vattenpipan framme, altanen var det ända rätta! Och varenda säng var upptagen. 

Torsdag, Victoria fyllde år, vi jobbade på ifk-gais. Rump mycket att göra. Victorias bror hämtade oss och körde hem oss, vi hade en halvtimma på oss innan vi skulle ta bussen in till staden igen. SÅ i var snuskigtsnabba och gjorde oss "snygga" och sedan återände vi till staden. Jag julia malin och astrid tog oss till sticky, någonstans påvägen där försvann viccy, och jag såg inte henne mer på resten av kvällen. Men jag malin julia och astrid hade skitroligt när i "firade" viccy. Topfloor på sticky, man dansar rumpan av sig alltså. fruktansvärt roligt hade vi det. Så fick jag träffa astrid med, hon är ju bara underbar!

Fredag: Gick upp halv två, började städa inför att mamma och pappa kom hem igen från turkiet. Viccy kom med trebussen och hämtade alla sina saker och pratade om hennes kväll. Hon stannade en timma, sen var det dags igen. Dusch, smink, klänning på, och in till staden. Jag malin annica och julia. Fy farao vad roligt vi hade igår. Det ar emergenza final, och kid galahad var med.. Dem var så sjukligtbra igår så det var inte sant! Dem bara levde ut på scen så jag fick gåshud! Sen så går dem och *VINNER!!! Asså helt galet, vi bara verkligen skrek! ÅÅh så glada vi blev, då förstår jag hur glada dem blev!

Jag har lte bilder från gårdagen, resten kommer sen :)

   












Nu ska jag sova!

jo vi mår bra

iallafall julia...

förändring

vi ser inte direkt likadana ut längre, jag och min sugermama


me and my lover

ruggigt gammal bild, men nu ska vi sova :) natti natt


vill vill vill

HA DENNA FAJNINGEN


SEX


hej

frugan sover middag igen, och sugermama duschar. OCh här sitter jag och bara sitter. Ganska mysigt faktiskt :)
38 elever av 60 fick ig på matte nationella jag var en av dem 38. Har en tid för prövning den 2, så jag får plugga gärnet fram tills dess.

Nu ska jag laga mat åt mina töser hade jag tänkt.

PUSS

herregud joella

Jesper säger: det var ju en kenyan som vann göteborgsvarvet...
Joella kollar konstigt på jesper och säger... " vad är en kenyan"

HERRE!

frugan har somnat


peeeeeeeeeerfect night

världens mysigaste kväll har vi haft och fortfarande har. Jag min fru och min älskare, underbara är dem! Julia och victoria alltså. Vi ska dela säng i natt, jag älskar dem så mycket för dem gör så jag slipper sova själv :)

massa kärlek från oss här i vårt hus

min sugermama sover



En hårt arbetandekvinna, helt slut stackarn, men ack så söt hon är när hon sover!
Suger på tummen i sömnen, i love my sugermama

min fru och jag



Idag kommer min fru och sover hos mig :)

ojojoj

VIlken helg vilken helg!

Fredagen blev hur bra som helst, massa trevligt folk, god mat och god dricka. Vi tog bussen in till staden halv 11 och gick efter ett tag till berså. Det var kul men jag glömde min nässpray, NOT GOOD! jag kunde knappt andas och bla bla så vi åkte hem redan vid halv 2.

Lördagen var mysig, vi satt ute i solen, jag var allmänt trött och sjuk. Vi hade tänkt att gå till trädgårn på kvällen men tillslut orkade vi inte. Julia var här hela kvällen, vi käkade tacos och myste på altanen med vattenpipan framme. Sen gick julia en sväng till tomas då kollade jag och malin på pinapple express, "RETURN TO ME NOW!" hahah den filmen är det bästa som gjorts! sjukligt rolig är den. "Are you my BFFF?" - Yeah man, best fucking friends forever! AW!

Söndagen, Malin åke till jobbet klcokan två, då gick jag och julia upp, åt chokladkaka först. Sen kom vi på att vi kanske skulle at en macka eller nåt, då blev det ris med kyckling, MUMS! Vi pluggade och Mårdi kom över en stund och pluggade lite. Sen gick hon, och sen kom bella en stund med. Jag och julia gjorde en chokladkaka till på världsrekord tid, 4 och en halv minut. och jag skojar inte, vi var sjukligt snabba! God var den med må ni tro. Malin och Victoria kom hem från jobbet, käkade chokladkaka och snackade lite strunt. Kollade på Hannah Montana gjorde vi också och victoria höll på att dö av skratt hela tiden, den lilla haha.. Victoria åkte hem och sen gick bella hem för hon hade prov idag. Julia stannade över natten. SÅ söndagen går att beskrivas med två ord, soffa + chokladkaka = SÖNDAG

Nu äre måndag, och vi gick upp vid elva tog bussen klockan 12, käkade lunch jag skrev prov och vi åkte hem igen. Nu sitter jag och skriver min samhällsrapport och malin och julia ligger och sover i soffan. Jag vet vad ni tänker, shit vad emma ljuger, inte sitter hon och skriver sin rapport inte. Men joo! Jag lovade mamma :) SÅ nu har jag skrivit 8 sidor och jag har dryga 5 sidor kvar! KLAR SNAAAAART! 

Julia ska hem snart, hon ska åka och titta på sin kompis som har sin bal idag, och snart kommer victoria hit, hon ska sova här i natt och imorgon natt och säkert natten efter det med, den lille fyller 18 på torsdag :) PARTY! Jag slipper sova ensam hela veckan, jag är lagom nöjd över detta faktum! 

Nu har jag skrivit väldigt mycket, jag ber om ursäkt! Men nu ska jag nog laga middag efter som att det blev chockladkaka igår så får det bli något mer vettigt idag!


PUSS 

friday

i dag är det fredag, och idag är jag sjuk. TImingen är underbar, inte sant? Men jag ska ta mitt snorhuvud ner till köket oxh börja äta mina piller och min hostmedicin så kommer jag vara party sen i kväll i vilket fall :)

nu är "wiet klart"

Wiiiii

okej`?

No comments


timeout

jag vet klockan är bara åtta, men nu lägger jag mig. För jag mår verkligen inte bra.

tack gud

vad hände med att acne ansiktet gick över till pollen allergisk ansiktet? Svullen i ögonen , knall röd näsa och låter som en jag vet inte vad! FY FY FY.. Känns skitläskigt att typ inte kunna andas. Försöker få tagpå mammi men hon sitter i möte. Tog en tidigare buss hem idag, hade inget att göra i skolan direkt, bättre att åka hem och skriva samhäll och plugga inför samhälls provet imorgon. OCh skriva mediaproduktions analys och reflektion. MMMH vad jag älskar skolan just nu. Allt är bara härligt!


2DAGAR KVAR! För varje dag som går kommer ett mer tillkomma på mitt:

Wiiii

all the pictures have been burned

Tog bussen hem halv 3 med victoria <3
Hoppas av örjansvägen för att ta en promenix med Julia, det var mer än trevligt. Det känns precis som förr, vilket är hur skönt som helst. Slippa det där "pinsamma" stadiet, men äsch, det var jag nog inte ens orolig över egentligen.
Vi har känt varandra för länge. Vad blir det nu 15 år? Ett litet avbrott på vägen bara ;) Nu har jag precis duschat, och äcklig har jag varit idag med för jag pappi och storasyster köpte en familjepizza. Usch vad illa jag mår nu!


Längtar till fredag!
puss mina fina

avklarat

matte provet är klart. Vet inte hur det gick riktigt. Pappi sa att jag skulle bli 1000 kronor rikare om jag blev godkänd, men jag ärtveksam om detta prov gjort mig något rikare!
Nu är det webbdeign som gäller, FY! Måste ju göra en ny hemsida... Men jag tänker fixa om designen på min gamla och lägga till lite saker. Typ bilder och en musikspelare kanske :) Tar bussen hem halv 3 så det blir en hyffsat tidig dag ändå.. Men det där provet sög musten ur mig!


3DAGAR KVAR! För varje dag som går kommer ett mer tillkomma på mitt:

Wiii

NP

Imorgon klcokan åtta är det dags. Nationellt i matte, wish me luck!

Isabelle har hjälpt mig en del idag, tackar jag så hjärtligt för. Hon vet att hon är den bästa, så jag behöver inte tjata om det så mycket!

4DAGAR KVAR! För varje dag som går kommer ett mer tillkomma på mitt:

Wii

trevligt trevligt

allting kommer ordna sig, jomenvisst

Jag tror dig, om fredag skulle kunna vara här imorgon så hade jag varit hundra procent säker på att allt kommer bli bra!
Nationelltprov i matte på tisdag (crying mt FRICKIN eyes out) och samhällsprov på torsdag. Sen på fredag åker padre och madre iväg och jag fpr träffa massa med fint folk. JAg är nöjd, och fredag kan komma nu!

Låt oss påbörja en nedräkning!


5DAGAR KVAR! För varje dag som går kommer ett mer tillkomma på mitt:

Wi

najty

dags att sova, igen...

goodnajty

wie

här är klänningen jag köpte också.  Den kommer passa sig fint till nästa vecka :)


hej svej

Härlig dag måste jag säga! Malin tog mitt acne ansikte med sig in till staden. Hon shoppade helt galet mycket! Skor ,tröjor, klänningar, linnen. Ja du det är lättare att säga vad hon inte köpte! Jag köpte mig en superfin klänning som jag tittat på innan, fast nu hade den kommit med lite andra färger, så jag är nöjd!

Jadu det finns inte så mycket mer att säga. Men här kommer lite bilder från dagen :)


pang

har ni hälsat på den nya acne-tjejen? Emma heter hon, jag hatar mens!
och just nu så ogillar jag det andra könet.

NEJ inte igen

Nu måste vi göra en hemsida TILL! ÅH detta är inte okaej

over and over again

Precis skrivit klart de engelska nationella provet, hör och läsförståelse, jag har ju inte längre MVG i engelska B iallafall.
fat FAIL!

nu är det webbdesign till klockan tio två, sen filosofi från två till fyra. jag längtar hem!

yääs

Massa plugg plugg plugg plugg plugg!

Skriver på mitt samhällsarbete nu, isbelle kommer om en timma då ska hon hjälpa mig med matten.
Nationella på tisdag, så jävla skraj! Men det måste göras helt enkelt, och på fredag har jag nationella i engelska, hör-övning och läsgrej. Känns inte så himla jobbigt. Hoppas att jag får MVG så jag har det klart. Orkar inte göra en uppgift till efter nationella, om det är så att jag ligger mittemellan VG och MVG. Nä nu åter till samhällen! Rapporten om korruption på 12 sidor ska vara klar den 20 maj. Och samhälls provet är nästa torsdag (Y) SOMEBODY HELP ME!

PUSS

puss

bytheway:

Jag älskar dig unni lundmark!

-

dont forget

ja jag erkänner jag gillar disneys "små stjärnor"...  Just nu älskar jag dont forget med demi lovato

ENJOY


jobb

nu jobbar vi igen!

Matchen börjar 8 så jag är inte hemma fören sent

glädje



Dem är betalda!!!!!
Fixar tågbiljetten imorgon, en härlig semester på 5 dagar! 7 till den 12! 
Im so happy right now!


joella!

vad tror du om mig, klart jag har röstat!! Tiotusen gånger om!

http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2009/ Rösta allihopa, men bara på twilight såklart! Och som joella sa, det är okay att rösta bästa låt som miley cyrus "the climb" och även miley cyrus som bästa nykommna kvinnliga. Men allt annat TWILIGHT, och för gudsskull inte taylor lautner utan ROBERT! Och hör sen ;) hahah

hurra hurra

idag fyller min ända och min bästa storasyster 20 år! Helt galet, verkligen, ni håller med mig? När blev den lilla plutten 20 år? Och om jag skriver att hon är en plutt måste jag vara en bebis! Aja anyhow, malin fick välja mat idag, och valet bevisar mer att hon är en plutt än 20 år. Malin vill ha pankakor, hahah. Jätte vuxet och bra!


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!


Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat i en flaska champagne
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas med jättelång låt!


Ja må hon leva!
Ja må hon leva!

Och Så Vidare


blundar

dags att sova igen..

12 timmars sömn

is the shit! Känner mig utvilad första gången på hur länge som helst! Pappa väckte mig klockan två, och jag vaknade ganska lätt tillochmed, blev förvånad själv. Nu tänkte jag lägga mig en stund till och bara tänka på hur mycket jag har att göra i veckan. Ska ligga och få ångest över mitt globaliseringsarbete jag ska göra, eller egentligen börja med idag, men orken är på noll..

Ska ligga och fundera på varför jag fortfarande vill ha dig. Blir irriterad på mig själv, vi har ingenting gemansamt, vi hade ingenting..

valborg + barnkalas + kalas

Vi hade super trevligt! Jag malin katrin och jessica tittade på cortegen, och gick sedan vidare till PC. Jag tjatade på anna  i telefon för jag ville inte att hon skulle sitta hemma, utan komma och dansa med mig! Och vet ni vad? jag har den bästa övertalningsförmåga! Så hon kom in till mig. Mötte henne på kunsport så gick vi till trädgårn sen, behövde inte stå i kö :) NÖJD, för kön var snuskigt lång.  Så vi gick in och började dansa som tokar, drack gott och dansade hela natten lång. Träffade malin och therese med. Snygga tjejer! haha

På bussen hem träffade vi malin och julia och jessica. Alltid lika trevligt, snygga tjejer det med. Så vi stod kvar på busshållsplatsen ett tag jag julia malin och malin, tjötade och skrattade.

Somnade halv 6, kunde inte somna efter vi kom hem, sjukt segt.



Gårdagen var trevlig, och lite jobbig. Var trött som ett svin + att jag fick min mens = MEGAONT!
Det var barnkalas för Cornelia och Carolina dem blev 4 och 2. Och det ända dem ville göra var att hoppa studsmatta. HEJOCHHÅ i långklänning(!) och stekande sol. Tack småbarn. Jag fråga dem vill ni att emma ska dö i förtid, då skrattde dem och sa "jaaaaaaaa, EMMA HOPPA!!!" Tackförden!



Nu har jag gjort en sallad till 40 personer, kycklingsallad såklart, bakat typ 30 muffins och hällt upp vin. Malin ska ha 20 år kalas /fest för släkten. Herregud den lilla blir 20! GALET!

Så nu måste jag hoppa in i duschen komma på vad jag ska ha på mig, värma bröd, fixa håret, sminka mig. Dem kommer klockan 5, jomenvisst jag har massa tid att sitta här och skriva (?) ABSOLUT.

Nä, nu vandrar jag till badrummet, pusselipuss

RSS 2.0