3 nights in bangkok

Nagon dom vill tjana bra pengar och ar bra pa datorer? Fixa natet i thailand i sa fall, for detta suger faktiskt. Inga usb portar fungerar, varje dator har en miljon virus sa man far popup's heeeeela tiden. Sa jag kan inte lagga in nagra bilder!! Det far bli ett fotoalbum nar jag kommer hem i stallet vilket ar pa sondag. Kanns sorgligt att redan aka hemkanns inte som att vi varit borta sa lange.

Idag ar iallafall 3 dagen i bangkok och andra dygnet alltsa, vi har shoppat, jag har stukat foten, vi har kollat tempel, shoppat, haltat, kollat buddha och ater shoppat lite till. Jag onska att man kunde bo inne i MBK, detta 7 vaniga shoppinghus. Jag blir varm i hjartat nar jag tanker pa stallet. Just det vi har akt tuktuk med har i bangkok, vi trodde att vi skulle DO! och jag menar allvar. Och det basta ar att malin spelade in allting med kameran, sa nar vi kommer hem till en vettig dator sa ska vi lagga upp denna sjuka video.

Vi har gatt egenom demonstrationen, och alla var jatteglada, det hela var som en jattestor konsert. Alla typ tackade och bockade nar vi gick forbi dem, det kandes like skumt kanske. Tyvarr sa har demonstranterna valt att parkera sin manifestation precis framfor ett av det STORSTA shoppingcentrat, dar forever 21 blandannat ligger, sa det ar avstangt.

Imorgon kvall aker vi till flygplatsen, planet gar tjugo over tolv pa natten sa vi har hela dagenhar i morgon ocksa :) det blir lite stek vid poooooolen ;) sen landar planet sondag klcokan halv 1 tror jag. Pa mandag ar det tillbaks till verkligheten och skolan.. och dar gick det en rysning genom hela kroppen...


Puss och kram!

Och kerstin, du behover inte oroa dig over isabelle, vi tar bra hand om henne, och ser till att hon haller i stalarna :) hahah, hon ar som en extra mamma :P Hoppas ni har det sa bra dar hemma. Alla halsar tillbaka! PUSS

ao nang

Tror ni inte pa faen att min kamera ligger pa hotelet och jag ar alldeles for lat for att rora pa flasket och hamta den?

Iallafall, vi ar i ao nang nu, denna underbara del av thailand som ar det PEREKTA resemalet, for en san som mig, shopping, shopping, shopping och det finns stallen att bada ocksa, och snorkla, och ata god mat. Som sagt paradiset pa jorden!

Igar var jag och isabelle och bestallde vara balklanningar, hennes blire rosa med lite puff och min blir ljusgron valdigt vanlig men anda intressant liksom. Det kommer bli HELBRA! Sa idag ar det den forsta provningen, bara skelettet pa klanningen liksom, sa att vi far se fargen och sadant.

Idag fyller aven annika ar, sa det firar vi med att ga pa restaurang dar vi har bestallt typ en liten buffe goda drinkar och bara mysa liksom. Kommer bli fettnice!

Idag tanker vi aven inhandla nya converse, billigt som satan, i en akta converse butik alltsa inte kopior. Runt 200kr paret, HELT GALET! och balklanningen gar pa 4000 baht och 1000 bath ar ungefar 200 kr, sa den blev billigare an vad jag raknat med :)

Nu ska vi kila vidare till skraddaren.

GLAD PASK allihoppa, och en stor fet PUSS pa er!

röd hud, blöt madrass, long tail boat, ris, lemonshake med vodka = THAILAND

Hej och hå, vilken vecka vi har haft här på kho lanta! 
Imorgon drar vi vidare med färjan till ao nang där vi ska spendera 6 dagar innan vi beger oss till la shopping in bangkok. 

Jag lovade er bilder så de kommer i slutet av inlägget :)

Idag har vi varit på en båt utflykt, malin har bilderna på sin kamera, så jag kan inte lägga in de här på min blogg, tyvärr! Men dagen var iallafall underbar, vi snorklade, isabelle blev rädd för hon tyckte att mamma sa att hon såg minihajar(?), ja hon är allt lite knepig min tjej! Tillslut slog åskan till och vi fick bege oss tillbaka, regnet börade flöda och vi blev ledsna när vi insåg att våra fönster till vår lyxlya var öppna! Så vi fick byta våra lakan.

Igår var det Don och Hannahs sista dag här med oss, så vi drack goda drinkar och mös lite extra, sen gick alla och la sig utan jag, Hannah och Don så vi gick till baren bredvid och spelade biljard och bara skrattade hela tiden. Så gårdagen var mycket, mycket fin!

   
Det går inte att ladda upp bilder :'(
Jag som hade massa fint att visa..
Men det får bli nästa gång istället!

Nu ska vi lägga oss, klockan är trotsallt en kvart över lägg dags ;)
Frukost klockan 7 och sen går båten halv 9. It's goning to be a long long day!


PUSS!!!

RSS 2.0