guess the movie

Picture1-1.png Picture 1 image by edwardemmett09Super-Large-Screencaps-of-New-Moon-.jpg Victoria New moon image by LLaauurraa_01

världens finaste tjej var hos mig idag!




Hon växer alldeles för snabbt. Men det absolut sötaste mina brunaögon någonsin skådat!

rubrik

utanförskap är en hemsk känsla.

im no longer a member of the team....

it's dark out

och jag känner mig som en gammal gammal tant!


såhär såg jag ut igååår, en ganska fräsh tant endå..

jisses!

Kvällen igår, var tjockt insane!

Sticky torsdag kan ju aldrig gå fel dock. Men ikväll blire att fira Linnea som fyllde 18 i tisdags :)

Nu ska gamefacet på igen och slå conversen i taket!

hon är snygg egentligen


haggan fyller 19

Happy birthday to you,
happy birthday to you,
happy birthday dear anna,
happy birthday to you!

(snälla döda mig inte med tanke på bilden (A))


loveyou beautiful girl ♥


[email protected]



Och det fina perfekt runda hålet på mina ny inköpta tights på knät, fick jag idag när jag ramlade på isen. Clara skrattade iallafall!

gul/vitt det nya svarta?

                                        Det gick alldeles för långt denna gången! Fy vad äckligt!


Men lite fööööööööööööööööööööör ljust kanske.. Har en känsla av att jesper kommer att skratta åt mig imorgon.

Men nu ska jag göra annat, pilla navel ludd eller noppra ögonbrynen och vänta in tolvslaget då Mårdstedt fyller år, sen efter det ska jag sova :)


some might say

Halvbussen hem blir bra! Nu ska jag fortsätta mysa med mina fina tjejer!

juste ja

Joella var jäkligt smart idag. Den tjejen som alltid har något typ vettigt att säga klämer ur sig idag på natur lektionen då vi börjat prata om universum. Så vänder sig joella om till mig och louise och frågar, kan man se någonting i ett svarthål eller är det liksom svart? vi svarade hyffsat snällt liksom, -nej man kan inte så något i ett svarthål. Då klämer den smarte ur sig, "Inte ens om man har en lampa?" Louise dog i skratt och kunde inte ens svara på hennes "fråga" och jag undrade enbart om hon skojade. Men där sitter hon rå seriös och klämmer ur sig igen.

"Men i vintergatan 5a så körde de in i ett svart hål och deras lampor lös fortfarande, de försökte ju bara ta sig ur det igen"

Tack Joella för att du förlängde mitt år med minst 3-5 år! För ett gott skratt förlänger fan livet!


Loveyou!

ten a'clock at night

Kom precis hem från staden. Åkte direkt från skolan hade möte med han som fixar vårt studentflak halv 6 så det passade perfekt efter att jag slutade skolan klockan 5 :)

Sen mötte jag upp syster och hon bjöd mig på bio. Vi såg snabba cash, och jag undrar vad hela uppståndelsen är av?! Filmen var lagom MEDIUM alltså. Kändes inte som att filmen hade någon mening. Ganska meningslös, men han är ju något snygg att kolla på. Joel Kinnaman i LIKE! Han är en braq skådespelare i en medium film helt enkelt,. Utan honom hade filmen garranterat inte fått sådan bra kritik som den endå har fått!


same as it never was

trött, grinig och jävlig.
tårar, ont i huvudet och illamående.
ont i ryggen, kroppen och mitt hjärta.

it's bed time

about you now




Nu ska vi käka lunch!

HEJSVEJ

hur faen lyckades jag med det här?



Jag som trodde att jag hade legat helt still i natt. Hur har haf lyckats få ur mitt täcke ur påslakanet?

eleven hour day

Igår när jag kom hem var jag helt slut. Jag förstår inte hur Anna orkade göra sig snygg och gå UT!
Nej,nej, Astrid och Malin försökte få mig sugen, men misslyckades totalt. Jag var så trött, hade så ont i min kropp. Så det var inte värt för mig att gå ut, för jag hade bara åkt hem igen.

Jag gick dock bort till kiosken och köpte cola och tacochips, fick cravings.

Somnade klockan 1, för malin fick mig och astrid att kolla på en film som gick på 5:an igår. Det var Mark Wahlberg som spelade huvudrollen Dirk Diggler. Haha kan ha varit en av det sämsta filmerna jag sett.

Pappa väckte mig klockan tolv, tjugo över tolv gick jag upp för att käka frukost med Ast och Malin. MYS!
Försöker samla kraft till att färga mitt hår. Har typ sagt det varje dag denna veckan att "idag ska jag färga mitt hår". Får panik varjegång jag ser min utväxt, men jag orkar inte bli gulhårig! Får se om jag orkar få tummen ur och färga det eller inte. Tänkte sova en liten stund innan kanske ;)


D&R



Nu ska vi sova, thomas kommer och hämtar oss klockan halv 8 imorgon och det blir jobb hela långa dagen!


färjan får mig att krampa

"Im tough but fair" säger anita om sitt arbete på färjan.

HAHAHAHHAHA

 


right here, right now

                              Vi ser ut som bebisar alla tre men mysigt har vi i allafall!


Och innan så käkade vi middag tillsammans :)

Nu ska jag återgå till mina snuttigummor!

PUSS!


just a smalltown girl


vart ligger ditt smultronställe?

Mitt smultronställe är min säng, den är en 120 säng, innehåller två duntäcken och 6 kuddar. Världens underbaraste ställe i'll tell you!

Så nu ska jag bege mig mot kudden, läsa ut det sista kapitlet ur min bok. Tänker inte säga vilken bok det är jag läser för då blir jag mobbad av mina vänner.




Pyjamasen är på och jag är redo för sängen :)

Sov så gott ♥


titta vad fina de är



Carolina, jag och Cornelia på julafton.

Kolla deras ögon, man bara drunknar!

Glee completes me



längtar tills säsong två! ♥

shopping makes my heart beat

            Jacka från monki, kostat 400kr men jag köpte för 100kr. Något nöjd!

              Vet inte vad man ska kalla att det är förnågot.. Skjortaktig fast i trikåtyg. 149 kr från Gina. Den kommer vara snygg att bara hänga på sig över nått.

               Ur söt t-shirt från monki, 40 kr!! Helt löjligt.

                            Denna är tillräkligt lång för att ha till tights, vilket är skitbra! Snygg med för den delen, 149kr från H&M.

Sen hittade jag födelsedagspresent till Isabelle med, som jag verkligen är nöjd med! Nu återstår bara presenten till mårdstedt, där har jag mer problem! Kvinnan har ju allt. Men jag ska försöka luska ut någonting ur henne under helgen då hon kommer vara min sovkamrat i morgon kväll och jobbarkompis under lördagen. Sen köpte jag bara ett par vanliga tights från H&M för 99kr. JAg använder nästintill bara tights så jag köper typ nya varje vecka, jag har väldigt lätt att få hål på dem snabbt för jag ramlar ofta...

Nu ska jag göra någontingannat för en stund för syster vill ha datorn!

HEJSVEJ!


cake

Idag har jag och Unni sålt kakor. Det gick nog bra faktiskt! Lite mer pengar till Haiti iallafall.

Det har inte hänt så mycket idag, en ganska trist dag om jag ska vara ärlig. Nu tittar jag på one tree hill och efter det ska jag färga håret. Bort med utväxten :)

Nu ska jag återgå till gammla avsnitt av one tree hill!

På återseende

before i say goodnight

Idag har varit en väldigt skön dag!

Victoria ringde och väckte mig halv tolv ungefär och meddeland eatt hon skulle vara hos mig vid kvar över tolv, mycket trevligt! Så jag drog mig upp vid tolv och hoppade in i duschen. Extremt skönt att duscha i morse måste jag säga! Sen kom min söta viccy och vi gjorde vår berömda kycklingsallad, den blir bara godare för varjegång.

Sen påminnde unni mig om att jag skulel baka en kaka till imorgon, eftersom att vi håller på att samla in pengar till Haiti. Så imorgon kommer jag sälja chokladrutor i gatan för valfritt pris (minst tio riksdaler dock) som går oavkortat till räddningen i Haiti. Så var veckans goda gärning redan gjord :) LYSANDE!

Nu ska jag fortsätta spela mitt Narnia tills jag spyr av irritation för att jag inte kommer längre. Ett jävla troll som jag inte kan döda!! Vad hände med trollet liksom? Det finns för i fan inga troll med i Narnia!? ANYHOW, så skajag lägga mig nu allafall (och spela) men jag stänger av datorn nu för det låter som att den ska explodera, den liksom morrar åt mig nu.

Så hörs vi imorgon :)


häxan och lejonet

Igår kväll kom min kära vapendragare isabelle över. Jag och isabelle har varit vänner i många år, vi gick öven i skolan tillsammans som många redan vet. Så i nian så blev vi besatta av att spela playstation, och det var inte vilket spel som helst utan det är Naria spelet. Vi spelade detta alltså i flera timmar, vi kunde inte sluta, vi var helt besatta av att ta oss till nästa "bana".

Vi lyckades sluta tillslut och började plugga efter skolan istället, men igår började vi igen. BIG mistake! Men det är ingen jag hellre är besatt ihop med än isabelle :)




64 dagar kvar tills vi åker mitt hjärta!


en massa fuffens

 
(innan ni läser så tryck på play, så får ni höra en väääldigt bra låt, samtidigt som ni läser :)

Nyss hemkommen från skolan som började klockan åtta i morse med bip-test, ett otroligt elakt sätt att starta en måndag morgon med. Det är verkligen inte en av mina starkare sidor att springa, framförallt inte bip-test. medtanke på att jag i princip behöver spy efter att jag sprungit drygt 132 meter.. Nej men jag sprang till 4,2 vilket är otroligt uselt. När jag spyfärdig och knallröd i ansiktet och kämpade för att få ner luft i mina lungor, nickar min idrottslärare huvudet mot mig och kläcker ur sig "du kanske skulle behöva jobba lite på kondisen?" Darrande på rösten så svarar ja "EH JA, tack för att du klargjorde detta för mig".

Sen efter att ett styckle död emma bytt om och gått till nästa lektion så var det dags för medieproduktion vilket betyder ungefär, hitta en dator gör någonting för att underhålla dig själv fram till lunch. Så efter att man suttit och kollat in fb i en halvtimma är det inte roligt längre. Alla bloggar är lästa osv, så blir allting skittråkigt. Men då hittade jag och Jesper ett "iq-test" vilket egentligen inte var särskilt "iq aktigt" men det underhöll oss under en längre tid faktiskt. Det var olika "koder" som man skulle lösa, de såg ut såhär 7 D p e V så skulle man förstå vad som egentligen stod i "koden" vilket i detta fallet är 7 dagar på en vecka eller till exempel 64 R p e S vilket betyder 64 rutor på ett shackbräde. Inte helt lätt helt enkelt. Så vi fick 40 såna där olika beteckningar. Så jag har verkligen tränat hjärnan idag! Vilket är en positiv överraskning :)

nu ska jag käka ett äpple, på återseende.

grandpa

I och med en nya uppgift i skolan så har mormor letat upp massa gammla foton på mig och min morfar och även på mig morfar och min syster från när vi var små. Vi skulle göra ett släktträd i skolan med en medföljande reflektion, och jag valde att skriva reflektionen om min morfar.

Jag scanade in bilderna igår så nu kan jag dela med mig av de :)



Saknar dig morfar ♥


wendy, im baaack!

Längesen sedan sist!

Ingen idé att sitta här och skriva när man inte får ut någonting utav det, och jag var bara trött och bitter!
Det har hänt en heldel sen sist jag skrev, och det är nog ingenting jag planerat att skriva om heller. :)

Nya tag, ut med det gammla och in med det nya. Fortfarande lite osäker på min nya header, men jag kör på den sålänge. Säg gärna vad ni tycker om den alltid kul att veta!

Idag har det varit öppet hus på hulebäcks gymnasiet, sista dagen på mitt projektarbete!! SÅ skönt, de resterande i gruppen räknade ut att bara för att vi valde att göra vårt projektarbete nu istället för att göra det under de schemalagda veckorna i mrs så kommer vi i min projektgrupp att vara lediga i nästan en månad. Inräknat påsklov då vill säga. Hur härligt är inte det? Ännu härligare är ju att 17 dagar av de härliga trettio spenderar jag i 30-40 gradig värme med min bästa vän och fina familj i THAILAND! Det är ren lycka mina vänner.

Idag gick mina planer i krasch, skulle egentligen varit med ax, men hon var ute och festade loss lite för hårt igår, så vi får ta det en annan dag istället. Så istället för att vara med min extremt blonda vän så har jag suttit och redigerat olika bilder. Det är ett bra tidsfördriv, det är roligt som faen alltså. Och jag använder inte ens photoshop utan något gratis program, som fungerar minst lika bra. Eller ja, minst och minst. Jag är inte hightech på photoshop fast att jag gått snart tre år på it/media. ILLA! Skäms nästan lite..

Men nu håller jag iallafall på att få iordning på bloggen. Fixa kategorier också kanske så jag kan få lite struktur :)
Fast det får jag nog fixa imorgon, när min syster AKA bloggexpeeeeeerten kommer tillbaka från trollis!

Nu kanske man ska lägga sig, sätta på en film, hämta colan och bara somna in när man känner för dig? Tycker min idé låter ganska perfekt.

Den röda bilden blev inte lika skarp som de andra, TRIST! MEn jag älskar Andy Warhols bilder så det fick bli en sån idag!




Med det väl sagt, så går jag och lägger mig :)


RSS 2.0