feeling hot hot hot

Nu sitter vi har i varmen, och ack vad varmt det ar!
Flygresan gick jattebra, inga problem alls faktiskt. Inga flyg var farsenade eller nogot, sa vi kom fram "snabbt" och enkelt.

Vi har badat, men inte svalkat oss. Igar var det 36 grader i vattnet sa vi blev blota men inte svalkade direkt.  
Vi hade lite regn igar med, och alla blev jatteglada for det hade inte regnat pa tio veckor. Men det blev betydligt mycket lattare i luften, varmen sjonk och alla blev lyckliga.


Facebook fungerar by the way inte har ifran sa ni far skriva till mig har pa bloggen istallet. Om nagra dagar nar vi tar oss vidare till ao nang kommer facebook att fungera :)

Nu ska jag och isabelle g[ och duscha, nasta gang vi skriver lagger vi in kort pa hur det ser ut har. Var lyxlya och stranden mm. Hela familjen halsar till alla!

PUSS&KRAM!

nu sticker vi

jag vet att uppdateringen verkligen har sugit den sista veckan. MEn det fick helt enkelt bli så, jag ville vara med alla mina underbara vänner innan jag åkte och det har jag fått vara. Jag har inte sovit ensam, en enda natt! MYSPYS!

Nu har vi precis käkat frukost och väntar på att farfar ska komma och köra oss till flygplatsen :) Så jäkla pirrig i magen så det är inte sant!

Nu sticker vi :D


im praying

Håller tummarna för mamma och pappa och moster och morbror för att hela flygresan ska gå bra och flyta på utan problem. Hade en läskig dröm inatt om att det inte skulle gå bra, så jag känner mig lite nojig.

Men idag har jag iallfall pussat iväg mamma och pappa till thailand, så ses vi på "bee bee" om en vecka! Känns helt overkligt att det är min malin och isabelles tur att åka om exakt en vecka.

Nu ska jag klä på mig och fixa lite här hemma, hänga en massa tvätt blandannat..
Så åker jag till allum när malin slutat jobbet och handlar lite inför imorgon :)

Då blire fest!

i need it!400kr garden collection H&M
Vem kan köpa den åt mig när jag är i thailand?

hiihihih

denna tjej är ledig fram tills vecka 15, något nöööjd! :)ni ser ju bara hur glad jag är.

vi är snygga jag och linda

På hulebäcks hemsida, ack så snygga


it's a new day

Har varit en sådan där lagom, skönt, hyffsat rolig dag idag. Solen har tittat fram, och vi tog av oss jackorna när vi satt mot husväggen till skolan och åt frukost. jag och sara har spelat in mig till redovisningen vi ska ha när jag är i thailand. Jag och Viktoria fick trycka igen bakdörrarna på bussen för att vi ville komma hem, och de ville inte stängas. Jag har sovit en kvart på soffan, gjort kycklingsallad och saknat vissa människor. Tittat på mobil och insett vilka fina vänner jag har. Fick ett sms av isabelle där hon förklarade att mina älskade solglasögon från monki var hos henne, och min resa till thailand blev räddad. Jag fick idag mitt första "hejdå, ha det bra i thailand" av en av mina lärare, kändes konstigt..

Åker jag snart?


5/5


fina fina fina

Hon är allt för underbar, och fin som tusan den där carro må ni tro.
Ni som läser min blogg som inte läser Carros' blogg borde verkligen börja!

Att få en sån här kommentar gör hela min dag bra. Tack Carro!

Din underbara blogg underhåller mig när jag ligger hemma och inte kan röra mig ur sängen. Så jag måste måste bara tacka dig för din fina blogg Emma:D!


PS: Carro när du kan ut och shake de nya boobsen vill jag följa med! ;)


i told you she didnt have a dick
hej balklänning


har fredag att se fram emot!

verkligen, en skitjobbig dag

Så mycket som jag har gråtit idag, det är helt sjukt. HAr nog inte gråtit såhär på typ två år och det var när morfar dog. Helt insane. Anyhow! Dagen är slut nu. Nu har jag bara samhällen att ta i tu med, sen är jag helt fri från plugg i en månad :)

im gonna fight for you


jag har massa att göra det är därför jag inte skrivit på 4 dagar

men detta var det finaste någon har sagt till mig så jag var tvungen att lägga upp det :)


för 1 dag och 22 timmarsen

skrev jag ett "sjukinlägg" PEST OCH KOLERA alltså. Av dessa 46 timmar har jag sovit 38. Nu driver jag alltså inte. Mamma har väckt mig någongång då och då och kört i mig massa vitaminer och sånt där hokuspokus som hon tror hjälper. Har nog ätit ett helt paket panodil också. Jag har verkligen tyckt synd om mig själv.

Men fick inte gå till skolan idag ändå, och när min klocka ringde 7 imorse mådde jag icke bra.
Men sedan klockan tre idag har jag inte haft någon feber. Jag har precis ätit middag med malin, och känner mig helt okej, förutom att jag är allmänt trött typ. Men det är inget nytt för mig, jag är jämt allmänt trött. :)

Alla mina fina tjejer ska ut dag, jag ska inte följa med dom ut utan bara till förfesten hos miladi (som räknas som en av tjejerna btw). Jag vill vara riktigt pigg till imorgon då jag mammi och syster ska gå på alice i underlandet! Ska bli skitroligt att se den filmen, har jag sett fram emot länge länge länge!

Så här ser jag ut denna afton, 10 minuterssminkning och uppsatt halv blött hår. Kan nog inte bli bättre alltså!

 


jag mår inte bra

Ont i magen, illa mående, mitt huvud håller på att sprängas och det känns som att mitt ansikte pulserar..
Ska lägga mig i min säng och tycka synd om mig själv nu.

bothered

Det tar enliten stund att ladda den, men ack så roligt!


80's called and wantes it's clothes backtjockt bra kväll!

embracing the 80's

massa färger, benvärmare, våffeltång, kan det bli bättre?och musiken för att komma i stämning!

100 dagar kvar till studenten då äre fest. Så på karisma idag har hulebäck fest för alla treor, och temat är såklar 80-tal.


hatar att erkänna det

Men Darins låt är fan bra..


RSS 2.0