nu är det dags..

Dagen är kommen, sjukt trevligt kommer det bli.. Men nu återstår problemet, VAD SKA JAG HA PÅ MIG?!?!

Hoppas alla får en lika trevlig kväll,natt som vi kommer ha :)


PUSS
-


color me

Färgen sitter i håret och ska sköljas ut om 40 min, jag får vara blond ett tag till iallfall sen blire nog brunt fluff lite senare i år, fast inte lika mörkt som jag brukar ha det, mer ljusbrunt, för då blir det lättare för mig att bli blond sen igen istället för att färga det typ svart som jag gjorde sist :b

*TIPS TIPS* jag tycker om viva bäst, det blir inga gula nyanser.  ;)

nobelodio

ingen utgång igår, mamma fick ett mindre anfall så jag stannade hemma. Det blev film och sen började jag läsa om när jag hör din röst, läste klart den och fortsatte med ljudet av ditt hjärta. dem är för bra för att vara sanna! Så jag somnade vid 5 inatt, men idag var jag ledig så det var lugnt. Gick upp vid tolv och städade hela lägenheten. I know, jag är snäll dotter!

Nu är jag ensam hemma oxh bara ligger i soffan, det kommer bli en lugn fredag kväll. Måste spara krafterna för imorgon, den stora 18 festen. Det kommer bli sjukt roligt, träffa sarah och emma igen med :D Det kan bli en mycket intressant kväll. Så kommer viccy med MYCKET trevligt


Tänker på dig lisa mitt hjärta, du vet vart jag finns om du behöver mig <3

-

antilampa

Dagen igår var hur bra som helst, jag och isabelle överträffade oss själva med annas present. Vi är FÖR roliga nästan! Anna skrattade så jag och bella hade lyckats :)

Idag har jag varit ledig, skönt! Ledig imorgon med, tur tur tur. Eftersom att det troligtvis blir utgång idag, första gången anna ska använda sitt legg :D Asså den lille har blivit 18, dte är ju bara så tur för min del med.

Inhandlade snuskigt snygga skor idag med, (dont tell my pappi!) kanske ska ta en bild sen och lägga upp. Dem är precis sånna jag velat ha. Så jag är nöjd!

Skriver mer senare om det inte blir någon utgång, men jag hoppas!

PUSS
-

älskling

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN älskling!

Nu är du en stor flicka, men fortfarande ett barn jag lovar ;)


Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!


Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!


Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!


Och när hon har hängits
Och när hon har hängits
Och när hon har hängits på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champagne!


Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat
Och när hon har drunknat i en flaska champagne
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas
Ja, då ska hon firas med jättelång låt!


Ja må hon leva!


Oj vad jag älskar dig anna mårdstedt

-


dagen i helhet

Den har varit helt okej, en del mys faktiskt. Anna och Bella mötte upp mig i staden. Vi letade lite kläder till festen och bara mööööööös och skrattade, som vanligt helt enkelt. Imorgon fyller anna 18 ÅR! Herrejesus! Så jag och bella har en liten överraskning henne imorgon :)

M
en nu sitter jag i min säng, med jätteont i magen så jag tänker krypa in under mitt täcke och njuta av Robert Pattinson, det känns bara helt rätt!


PUSS
-

ÅH!



- att det aldrig kan bli som man vill...
Bilderna har ett liv för sig själva!

-

SÅ går bild helvetena inte ens att öppna!
Nä nu tar jag mig en dusch..

-

pics

   
                                  
                            
                                                       

                                                 
           
            
                                     

                                        

                                        


btw, fuckyou nunstedt eller va du nu heter. Det var en fantastisk konsert!


tårar

Jag grät när the masterplan och slide away kom. Det var som att hela jag fylldes med ett lyckorus. JAg ville inte att konserten skulle ta slut, jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Kvällen var för bra! Gottig mat hos kusin innan konserten och en cider innan konserten på queen's. UNDERBART 

Jag vill inte att ringandet i mina öron ska försvinna, för då är den kvällen verkligen helt borta.

Jag tog massa sjuka bilder som kommer upp dem närmaste dagarna, och videor som är ruggigt bra!

OASIS <3
-

bomber och granater....

...ikväll smäller det! :D



SJUKLIGT NÖÖÖJD!

-

criminal

Lång dag idag. Men efter några timmar på allum blev det hemfärd, och nu sitter vi i min säng och kollar på criminal minds. Sjukt spännande idag! Han från beverly hills är med, dylan hette han i serien. Han var sjukligt snygg då, men nu, OOh NO! Blivit lite gubbful tycker jag.

Men nu ska jag återgå till tvn :)

pusselipuss

smask


Fill your days with life and not your life with days

-

YES

-
två stycken billberg,
ett stycke svedberg,
ett stycke mörk
förhoppningsvis ett stycke mårdstedt.

ÅÅÅH HULTAN!
-

6 månader...

..och redan nu är jag pepp som fan!
Det kommer bli sjukligt roligt..





                                                                                                                      


                                                         vi är sjukt bra

trevligt trevligt

Här sitter jag nu iskolan, och ska göra våran fin fina film.. Går la sådär skulle jag säga, men roligt har vi undertiden.
Jag nathalie jesper och raffe ska göra en typisk thriller. Ska lägga upp filmen här när den är klar sedan :)


Nu ska jag återgå till mitt  "arbete" för nathalie sitter och TJÖTAR!  Skriver mer när jag kommer hem :)

puss

-

oväder

fy fan vilket jävla väder det varit idag! SKAMLIGT!

the killers är klara för hultsfred så jag hoppas att jag och syster ska dit :D på söndag blir det OASIS <3 LYCKLIG!
Vet det var längesen jags krev nu, men jag har verkligen inte varit inspirerad, det ända jag gör är sover, skolan och ibland jobbar. TRÖK.



Nu säger jag godnatt!

nothing compares

Jag har haft tur, jag har några av de bästa vännerna man någonsin kunnat önska sig. En underbar familj och redan nu mycket kontakter i "jobbvärlden".

Jag började på hulebäcks gymnasiet, redo för en ny start, men med en dålig inställning. Jag försökte själv ta reda på vem jag själv var, och vem jag skulle vilja vara som människa. Jag hade tur, jag träffade underbara människor, som aldrig  dömer mig. Som håller mig i handen när jag behöver, säger till mig när jag beter mig som en bitch. Jag har ändrat mig en del, och faktiskt till det bättre.

Det finns dagar där man gillar själv själv extremt lite, dagar som inte är på topp helt enkelt. Då kommer jag till skolan, är där bara i ett antal minuter och ehlt plötsligt märker man att första leendet för dagen kommer.  Victoria - världens underbaraste tjej! Jag är sjukligt kär i denna tjej, hon är allting man någonsin skulle begära av en vän. Hon kan läsa av ens ansikte se på mig när det är någonting som är fel och när det är någonting roligt pågång. Som sagt jag är lyckligt lottad. Det rä det man måste intala sig själv varje gång man har en dålig dag. What doesn't kill you makes you stronger! Just nu känns det som att jag borde vara stark som tusan. Tro mig jag försöker, jag försöker för mina vänners skull. För jag hoppas att dem behöver mig lika mycket som jag behöver dem.


Jag älskar er

break

Det har varit en hel konstig dag, jag orkar inte ens förklara den. Jag och Viktoria stod vid slamby i 40 min och frös röven av oss iallfall. Vi hade så roligt att vi tillochmed räknade bilar (!) JIPPIE

Det blev att lägga sig i sängen när jag kom hem, helt slut. Sov en stund sen blev det one tree hill och gossipgirl. Sjukt trött! funderar fan på att lägga mig nu! vet att det inte kommer bli så men, jag försöker intala mig själv det iallfall :)


med all trötthet i min kropp så säger jag godnatt

-


here we go again

Så jävla jippie!

nytt schema, ej till min fördel. 3 fucking jävla timmar webbdesign!




 DÖDA MIG NU!
ja, du hörde mig

kära mormor

Idag efter skolan åkte jag och mamma till min älskade 84 åriga mormor. Hon är så oerhört söt, det är nästan obeskrivligt. Jag och mamma skulle hjälpa henne att städa undan julen. Då för första gången under alla år som jag spenderat hos min älskade mormor, insåg jag hennes kärlek för virkade dukar. Det är heeeelt galet! Hon har stora små, smala breda, you name it hon har det. Hon har tillochmed ett virkat jäkla överkast! Inte nog med det, hon vill att varenda liten mini duk, som passar under en kruka liksom, då förstår ni hur små dessa dukar kan vara?! Jo, förstår ni, dem ska vara PRESSADE! Jag fick inte ens lov att strycka dem själv, utan jag var troligtvis inte kapabel att få dessa små virkade dukar tillräkligt släta och fina.

Så skulle jag lägga upp julgardinerna (ej virkade ;)) i ett skåp som sitter väldigt högt upp, så jag klättrade upp på en stol och mormor få räcka mig gardinerna, men då visade det sig att mormor lilla scarf (ej virkad) hade fastnat lite emellan gardinerna, och när jag drog åt mig gardinerna så drog jag med mig mormor en liten bit framåt. Mormor hajade till och log lite snett åt mig och säger "ja tänk om du hade dragit åt ordentligt, du som är så stark! så skulle lilla mormor ligga i gardinskåpet hon med." Jag var tvugen att bita mig i läppen och sen låtsas att jag skrattade åt hunden. Ni kanske inte tycker att det låter så roligt. Man måste nästan ha hört henne prata någongång. Men hon trodde nog verkligen att hon skulle kunna flyga upp i gardinskåpet. Jag kan skatta mig en sån otrolig tur att jag fick denna underbara lilla kvinna till just min mormor!
 
PUSS
-

realise

Imorgon är jag fri :) soft första dag i skolan för mig i alla fall, från klockan elva till tolv . Jag tror att jag ska sola imorgon efter skolan, jag menar varför inte? Denna helgen har varit skön med extremt stora bokstäver, förutom sjukan då vill säga. MEn helgen har mer varit tillfrisknads dagar liksom. För att se hur bra jag blivit. :) Det blev lite let's dance fredags kväll, sen tror jag att jag somnade (?) lördag gick jag upp vamlig tid typ vid tio, vilket jag inte gjort på jag vet inte hur länge. Åkte med pappa till marknaden för malin skulle åka till trollhättan (tror inte att det stavas så!) och mamma skulle jobba lite senare så vi drog iväg själva. Kanske jag inte var riktigt redo för, men begäret att åka till allum också var alldeles för stort, och nu undrar ni, vad lockade lilla emma till allum ?! "Ljudet av ditt hjärta" såklart, vad annars? Jag inhandlade boken och kunde inte vänta på att få börja läsa den. När jag kom hem kände jag att min kropp var troligtvis inte redo för mathandling och allt vad det innebär. Jag DOG på soffan, knappt med livet i behåll!
 
Resten av helgen har jag och pappa varit ensamma hemma, och vi insåg idag att två dygn var lite för mycket tillsammans om man säger så. Vi är lite trötta på varandra, men är det inte så det ska vara mellan en 17 åring och hennes gubbe till far? Jo, det tycker jag!

Har 100 sidor kvar i min bok nu, tänkte njuta av 5o,st sidor till idag, resten ska jag ta imorgon, jag vill inte att den ska taslut!

Jag har lite bra nyheter, men dem är inte helt officiella än, så jag tar det mer nästa vecka :)  men det ser ljust ut vid horisonten min vänner, väldigt ljust!


pussar&kramar

-

kan vara det finast...

....... Jo det är det!

Jag är fast

LÄS DEM!


andra boken


tredje boken




lala sjukland

Ännu en dag i sjukland, obeskrivligt trött på att må så här dåligt. Men idag har jag fått i mig en rostad macka, och den stannade kvar i magen :) så det är alltid nått.

Hoppas på skolan imorgon, verkligen!

-

glatt jävla 2oo9

Börjar bli ruskigt trött på denna kropp någon gav mig för lite över 17 år sedan! SJUK, ja jävligt bra att någon uppfann det ordet engång i tiden. Somnade typ vid tre inatt, mådde helt okej liksom, lite huvudvärk men ingetannat. Sen slår klockan typ halv fem, fem. Då vaknar jag och tänker, SHIT jag måste vomera nu! (spy alltså) kul, jäkligt roligt med tanke på att skolan börjar imorgon klockan 10. Känns väl sådär att missa första skoldagen man känner sig lite dum då.
Mer information om natten vill ni inte ha, eller natten och natten. Morgonen, kan ha varit en av dem värsta jag upplevt, så ont i magen, asså det är obeskrivligt!

till sängen gick jag igen, gnydde över min mage. vaknade flera gånger.. men tillslut kom mamma in vid halv 1 tiden, du kanske ska gå upp och äta något. ÄTA NÅGOT?! är du galen kvinna?!? JAg går upp imorgon fick jag ur mig, men mamma öppnade upp mina gardiner och sa att jag inte kunde ligga där hela dagen, utan jag måste dricka någonting, ta en resorb sa hon (en brustablett som typ återställer kroppen). Sen gick mamma till jobbet. Sen vaknade jag när pappi kom hem från jobbet runt två typ. sen somnade jag igen. sen vaknade somnade jag typ om och om igen flera gånger. och sen drog jag mig själv upp ur sängen halv 6. Så jävla pepp är jag inför skolan imorgon!  Döda mig någon snälla!


Ruggigt irriterad nu när jag ser hur min 2oo8 kollage blev när jag laddade upp det på denna sidan,jättedålig kvalite! NOTHING IS GOOD TODAY:'(

HEJDÅ!

2oo8

       

BRA

Asså den är sjukt B R A ! Den blev ännu bättre på bio också. I wanna see again!

Måste tacka också för alla läsare, nu dem senaste dagarna har dem nästan dubblats, jag bugar och bockar. Fast jag vill gärna ha mer kommentarer, ni får gärna vara anonyma. Det bryr inte jag mig om, bara jag får kommentarer så är jag NÖJD.

Hade tänk att sitta och sammanfatta mitt 2008 i natt, men jag kom framtill att året var bra, men det var alldeles för mycket besvikelse och ledsamheter så jag vill inte prata om det året mer. För om jag hade behövt att prata om året, så hade det behövt att involvera massa personer som jag inte ens kan prata om själv. Vilket jag är hemskt ledsen över måste jag säga. Så istället för att prata om och skriva massa saker, så gjorde jag ett tinywiny litet kollage. SOm kommer till att komma i nästa inlägg.

 Men nu är det 2009, året fullt av nya möjligheter som min pappi sa till mig häromdagen. SÅ allting som hände 2oo8 ska jag lägga bakom mig, no hard feelings (eller jag ska försöka det bästa jag kan med allt jag äger och har)
Varför jag hållt kvar i all skit så länge var för jag inte ville inse att ni verkligen var borta. Att ni helt enkelt inte bryr er. TUFF SHIT, jag vet. Men nu ny emma! Har sagt det förr men jag har aldrig menat det så mycket som nu.


SÅ helt ärligt till er alla, nytt år, ny möjligheter, har du någonting du vill säga till mig gör det. I hold nothing against you.

bye

-

change of plans

Bio blir det fortfarande men nu ska vi käka middag inne i staden också, jag syster och johansson, värsta trion!
Men nu blir det en dusch, en macka och sen tar vi bussen halv 6 tror jag att det blev. PERFEKT!

nu blev jag sugen på pasta, så pasta ska jag nog käka idag på någon restaurang.

köss
-

i do

igår var det mys, johansson var här och vi satte oss i köket drack te åt någon pepparkaka  och pratade om allt. det är det som är så sjukt bra med Johansson, vi kan prata om allt. MAn har vissa kompisar som man pratar om vissa saker med och andra kompisar som Johansson, vi pratar precis om allt, ingen censur här inte.

Johansson pappa kom och hämtade henne vid halv tolv, då kom syster ner och satte sig i köket istället, där satt vi i över en timme och snackade skit, det är ju bara för bra att göra det ibland, när man berättar saker som man tror att hon vet om fast det visar sig att jag glömt några detaljer, Sånna samtal är sjuka! SPeciellt mellan mig och min syster, samtalen får liksom aldrig ett slut, och dem blir bara värre och värre. Men jag gillart!

Dagen har börjat bara fint, frukost med hela familjen klockan halv 10 redan, får försöka gå upp i lagom tid nu när skolan börjar snart. MEn jag var trött efter frukosten så jag gick och lade mig igen, syster kom med mig så vi satte på en film. Made of honor hette den med Patrik Dempsy (inkorrekt stavning`?)

 3 av 5 får den av mig, en slappdags film! Man vet hur den slutar efter 5 minuter, men vem gillar inte en sån film där man kan sova igenom halva filmen och ändå inte missat något ;)


Jag har innan pratat om min besatthet för Twilight filmen, och sannigen är att jag är jätteolaglig och har bara sett en nerladdad version, som inte är världsbäst, så idag ska jag se den för 8 gången (A) på bio :) HAHA jag vet jag är sjuk. Men malin och Johansson ville med se den på bio så det är inte bara jag som är sjuk, har rabatt på bio biljetten också så jag betalar inte fullpris :P  MAn vill ju få alla effekter, det får man inte på en version som är filmad från en skärm, konstigt nog ;)  men det är så dagen kommer se ut. Slapp i min säng tills det är dags för lá stada, för en fika och bio.


PUSS

glamour queen

... för hårprodukter som ni så många vet om. En produkt som jag använt länge nu är Schwarzkopf "dust it" sjukt bra!

  tror ni alla har sett den?!

men nu har jag börjat använda en ny produkt, från just Schwarzkopf såklart. det är deras nya spray.
Jag har varit nyfiken på den men inte orkat lägga 160kr på den. Men nu innan jul tänkte jag, en bra julklapp till mig själv.
Smart som jag är, så gick jag till mitt älskade bellbox i allum självklart. Och vet ni vad dem sålde det då/nu för bara 98 svenska riksdaler. helt underbart. Men det är inte förens nu jag börjat använda det. Men så bra det är! Mitt hår  blir helt fantastiskt. men detta använder man inte i hårbotten som man gör med "dust it" utan detta sprayar man liksom på håret.
Man får hur fint fall som helst, och håret blir så där gott att ta på. eller sådär som jag gillar iallafall, när det inte känns över lent,. Mitt hår blir super med detta spray så jag tänkte tipsa tipsa!

Nu hittade jag inte världensbästa bild, men ni ser hur den ser ut iallafall.
Glamour queen heter sprayen och jag lovar er ni kommer inte bli missnöjda!
Eller så kan man gå in och beställa den här..
https://www.bellbox.se/bellboxpc.htm

PUSS

-

kallt var det

... men ack så mysigt! jag drog på mig den stora pälsmössan mina skiiiiiiiiiii-pant som jag och syster sa när vi var små rediga sockar och mina "varmskor" pappi och jag tog dock inte stor rundan, utan jag ville gå vid kåsjön. OJ så mycket folk det var där! typ 300 pers som åkte skridskor och satt mitt ute på sjön och fikade. Pappa fick ut mig på isen (skrämmande) jag är livrädd för att isen ska gå sönder och pappa var självklart tvugen att skrämma mig ett antal gånger under färden över sjön. VI beundrade de stora husen, och vi pratade om framtiden och pappa kom till insikt att det faktiskt är detta året jag fyller arton, och jag tror han började känna sig lite gammal ;) Jag och far har många planer för 2oo9 och vi hoppas på ett framgångrikt år.

Känner mig fortfarande inte helt hundra, så det blev ingen tjejmiddag för mig idag hos julia :( utan det blir en film i sängen med malin och johansson, allmänt slappa är ett bra ord att beskriva oss med!

berättar ni berättar jag :)

Vad har ni för förhoppningar för 2oo9?
Några nyårslöften?
-

15 fuckin minus

Kallt som bara den var det i mitt rum när pappa väckte mig imorse, dags att sätta på elementet kanske SMARTA EMMA! Har precis städat undan julen, känns gött faktiskt. Nu börjar snart det nya livet, 2009 börjar för mig den 8 då jag börjar skolan. Det ska bli ganska intressant och se vad året har att ge.

Jag och pappa ska nog ut och ta en jädrans kallpromenad nu, var inte ens utanför dörren igår, men idag mår jag mycket bättre så lite friskluft och solen ska få mig att må ännu bättre.  

jag skriver senare efter promenaden så ska jag berätta exakt hur kallt det var ;)

PUSS
-

men så härligt

Dagen igår måste ha varit underbar!
framtills klockan blev halv ett ungefär, en kvart efter bella gått hem för att sova.
Ja men då, då kommer jag på att fan jag drack mjök förut, (inte bra när man är laktos intolerant) jag hade ont i magen så att jag grät, och resten av natten är censurerad om man säger så. FYFAN för mjölk!
somnade runt 4 halv 5. och sen väckte pappa mig ett pappa mig ett par gånger under dagen. men tillslut drog jag mig upp och då var klockan 20 över 5. En väldigt trevlig natt.

Men innan natten kom hade jag det jätte mysigt med malin och bella. jag såg twilight för 7 gången och jag fick malin och bella ligga beroende som jag :) Jag beställde även den andra boken i twilight serien, sjukt nyfiken på den.

och i fredags var jag och malin och johansson i staden och shoppade, och oj vad vi shoppade! allt som malin handlade kan du läsa på henne blogg www.malutb.blogg.se . Johansson hittade också massa fina grejer, och jag handlade igen kläder. Alla julklapps pengar och presentkort är slut, och jag inser nu att det är dags för mig att börja jobba igen!
Sorgligt men sant tyvärr. På torsdag börjar skolan återigen och jag känner mig inte alls redo, men vad ska man göra liksom? det är bara att bita ihop, har gått exakt halva tiden, och det gör inte ens att det känns pepp, för den halva tiden som redan gått har varit det jobbigaste jag varit med om.

Men nu ska jag göra någonting annat, , puss och kram

-

nyår


Ja det finns inte så mycket mer att säga än god fortsättning!
Kvällen va överbra!

-

RSS 2.0