ooooookej

lilla micke picke pöö, har dumpat serven det är det som är fel. så vi använder en gammal enstund. men den kommer inte fungera länge men under tiden så finns den häääär

STOLT
-

meeeh

så fungerar inte länken nu, skit också! ska försöka fixa fixA!

återkommer

min hemsida!

TA DAAAAAAAH här är den


matte all over again

Oj plugghäst.com! Jag och bella har suttit HELA dagen, jag har rättat hennes engelska och hon har hjälpt mig med matten. Hon gick vid nio och hon kom vid tre halv 4. Och vi pluggade verkligen hela tiden. Helt otroligt, jag är impad alltså.
Prov imorgon då, känns inte kalas alls, känner för att gråta faktiskt...

Sov så gott alla små

mmh yes

mmmh MATTE!

prov imorgon, döda mig någon slutar om en halv timma! PARTY

söndag

Vilken dag so far alltså!

Tog bussen med typ alla imorse klockan halv 11, mötte folk på heden så vi begav oss till "gamla ullevi". Time för utbildning, sjukt tråkigt! lärde mig inte så mycket nytt om man säger så.  -"Visa ínte långfingret för någon, det kan vara provocerande" hahah okej då vet jag det?!

Fick däremot veta att kisosken är på supporter läktaren, så det är fett bra. Då får vi jobba på typ ALLA matcherna för supporters finns det ju alltid ;) haha 

Schemat för året är ALOT! verkligen jätte många matcher plus vanliga ullevi på det och åby. Emma is gonna die........ OF MONEY moaaaHAHAHAH. Nä nu gick jag för långt igen, men det blir mycket nu framöver men det har jag valt själv. Just nu känns det faktiskt bra, så jag ärstolt över mig själv om jag kommer att kunna hantera allting.Att vi har typ världens bästa arbetsgäng så kommer ju arbetet bara svuscha förbi. ååh im longing för saturday to come, i wanna work work work! Men snart så :)

Och idag välkommnar vi den sjuka träningsvärken i mina armar och mitt uppsvulna knä, kalas fint!

Imorgon har jag medieproduktionsprov, PARTY. Får läsa igenom häftet nu och pray before i go to sleep. Bella kommer imorgon så jag ska hjälpa henne med engelskan och hon ska hjälpa mig med matten, (Y) PEEEEEEERFEKT! Prov på tisdag :( inte party.. Nä nu ska jag hoppa vidare, sova snart med, ruggigt trött halv 8 bussen imorgon, ännu mindre party!

Puss puss puss puss puss puss puss puss puss puss puuss puss puss puss puss puss puss puss

lördag

Åkte med pappa på morgonen till allum och marknaden och till alexander. Mamma skulle jobba kvällen och pappi skulle till joel på kvällen, så jag och malin var ensamma hela kvällen.

Så vi åkte till ica för att köpa tacoskal, men när vi kom till ica kände inte malin för tacos längre, så vi köpte jordnötssås så vi gjorde egen satay när vi kom hem. Kyckling, ris och jordnötssås. Blev mucho gooodo!

Sen kom Johansson, vi började prata Vårat 18 års kalas, ett ganska bra tag kvar men vi började skriva upp alla gäster typ. FÖr det var ju "earth hour" så vi släckte ner och tände MASSA ljus, så mysigt verkligen. Vi skrattade och skrattade, hade så ont i magen efteråt alltså!

Kryckmongot som man är så hoppar jag förfullt på mina kryckor men försöker gå utan men detgår icke bra, inte bra alls!
Och jag ska tala om för er, vilken JÄKLA träningsvärk man får i armhålorna typ, jesus kristus! Armarna är döda..

-

torsdag

Helt G A L E N ! kväll, shit alltså. Jag, mårdi, yster och annica tog bussen klockan sju och mötte unnä halv 8 på kungsport för att sedan bege oss till den sjuhelsike långa kön på sticky. Vi delade upp oss i kön för jag och anna hittade en gammal vapendragare i kön som vi ställde oss med, och sen flrsvann dem och sp stod vi där själva med ett par killar som var väldigt trevliga, som jag och anna fick ännu trevligare med senare under kvällen på hrm dansgolvet. Jo som sagt, kvällen var fantastisk och Kid Galahad var sjukligt bra, mycket bättre än vad dem var på Henriksberg. Vi dansade och dansade och dansade, och det var happy hour fram till 10 så vi mådde B R A!

Sista bussen gick klockan 1 så det blev ändå inte så sent, men det gjorde ingenting för yster och mårdi skulle upp vid halv 7 dagen efter ;b På vägen till bussen hoppade mitt knä ur led, inte skönt! Nu har jag en muskelbristning och är kryckmongo, KALAS verkligen!

Dansa gjorde vi verkligen!


 




-

-

im a stupid motherfucker, but im so truly sorry..

<3

orgasm


ap bra dag

Det har varit en mycket fin dag idag!

Men jag känner helt enkelt inte för att skriva, inte alls! så jag länkar till systers istället för hon har skrivit väldigt detaljrikt!


HÄR!
hajdoo

idag hörde jag en låt

en låt som jag och en jag kände hade som våran låt. 

I'm holding on your rope
Got me ten feet off the ground
And I'm hearing what you say
But I just can't make you sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down
But wait...
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around and say..

Damn vad minnen kom flygandes tillbaka, och jesus vad jag saknar dig! Så, med det sagt.

Dagen har varit b r a! Bättre än väntat faktiskt, med den tre timmar långa webbdesign lektionen trodde jag ju som vanligt att jag skulle hänga mig i datorsladden, men ICKE! Jesuscristus jag gick ju inte ens in på bloggen för att skriva "DÖDA MIG?!" jag fick faktiskt mycket, mycket gjort och jag är nästan klar med min hemsida :)  som jag självklart kommer att dela med mig av när den är klar. Förvänta er inte mycket, men klart G iallafall!

Helena min kvinna, var på möte med ungdomsmottagningen idag, angående visitkorten och filmen och allt vi gjort till vårat kärleksprojekt. Eftersom att vi utsäger oss för att vara ungdomsmottagningen i våran monter så har vi gjort allting utifrån ett "ungdomsmottagnings" perspektiv. Och dem älskade tydligen våra visitkort, vi fick mer kondomer, och dem vill kanske (?) köpa designen vi gjort till visitkorten. Min grupp rockar så jävla mycket rumpa!

Så jag är N Ö J D! eller kanske till och med lite mer än NÖJD! jag är happy helt enkelt, inte ens mattelektionen gjorde mig ledsen idag, bara sjukligt irriterad för en stund. Men sen kom födelsedagsbarnet in och jag blev glader igen.


Unnä fyller kvinna idag, tycker dock att hon varit en redig kvinna länge, men idag blev det liksom lagligt att vara så coooool som hon är. så grattis din skrutt! you know i lööv ju!

Nu känner jag inte för att skriva mer, så vi HÖRS!

ps; har bara en lektion imorgon mellan halv 11 och tolv, ville bara vara sådär lite retsam. Det blir en emma viktoria dag imorgon hoppas jag.

KÖSSMIG

no problemo

inga problem för mig att somna om igår inte.. Har sovit ungefär 12-13 timmar. SJUKLIGT säger min pappa. Kanske håller med honom en aning. Men nu sitter jag här igen. och är trött som en ko! Ja jag har faktiskt hört att kossor är ett väldigt trött djur sådär i allmänhet.

Blev solning idag efter att skolan slutade vid 11, sjukt kul mattelektion måste jag säga. VI bara skrattade hela tiden, gjorde MASSA matte verkligen! Fick massa nya fräknar idag, kanske inte så jättekul, men inte lika blek och ofräsh som innan :) Efter solningen åkte jag mor och malin hem, mamam duschade bara och åkte i väg till jobbet. Syster och jag gjorde kycklingsallad, den blev sketagod. och just då log solen på mot våran altan så vi satte oss där ute och käkade med brillzen på. Sjukt mysigt, tyvärr så flummar malin alltid över, och blir som en fnittrig 3 åring som precis typ upptäck mat för första gången. Så jag kunde inte äta i ro :b hahah Sen gjorde malin kräm, har inte ätit det sen jag var typ 4 år eller nåt, det var oerhört gott! Nu snackar jag med bella, och hon kommer nog över senare för att dö lite i min säng, hon är alltid välkommen! Det roliga är att hon säger typ, "jag kommer nu" och då vet jag att om sisådäör 45-60min öppnas min dörr. och en liten murvel säger JAA VET JAG ÄR LÅNGSAM!  Åh vad jag älskar isabelle!

Funderar på vad man ska käka till middag idag, eller om jag ens ska käka middag?! aja anyhow..

KÖSSMAJ

-

ojdå

bad malin att väcka mig typ om en timma eller så vid fem tiden, om jag skulle somna. Party på att jag vaknade för 20 min. mycket jagkommer kunna sova inatt!

JÄÄJ matte i tre timmar imorgon, enbart! slutar klockan 11 ändå så det är gött.

Hörs då!

vårsol

SKön dag, förutom att mamma väckte mig typ halv nio, höll på att avlida av trötthet. Men upp och hoppa käkade frukost, sen började vi snacka och ha oss satt nog vid frukost bordet i två timmar. Halv tolv skulle vi åka, för det var välkomskalas för Molly. Hon hadepå sig den fina klänningen som vi köpte till henne från polarn och pyret, hon var som en vår sol hela hon! Hon kände allt igen mig när jag kom och jag fick världens leende.

Sen bar det av till landvetter för lilla lucas fyller år, men så liten är han ju inte längre, den lilla skiten fyller tolv. Herregud vad tiden går! Sen åkte vi hem, har precis käkat middag, ovanligt tidigt för min familj men vi åt ju så tidigt frukost idag som sagt, så vi var hungriga. Nu tänkte jag lägga mig en stund sova en timme eller kanske två. Så får jag se vad som händer senare.

PUSS
-

soliga göteborg

Fattar fortfarande inte varför göteborg inte är Sveriges huvudstad?! Detta extremt vackra place alltså.
Dagen har spenderats i stadensåklart, med solbrillzen på och då känner man sig som en gud. Med en mycket fager kvinna på min ärm blev det en mycket trevlig förmiddag.

Blivit mycket filmklipp det senaste, men det är kul tycker jag!
Kan inte riktigt förklara vad som händer här, men detta är en väldigt typisk systrarna billberg film!








-

storasyster

Jag har den bästa av dem alla!
Idag åkte jag och bella in till staden luspanka men fönstershoppa är trevligt. Det slutade med att vi tog med oss 7 klänningar var in till provrummet på h&m, jesus vilka fina klänningar. Jag hittade en, en lång klänning. HAr aldrig riktigt gillat hel långa klä'nningar men denna var så himla fin. HAr sett den på massa reklam och grejer, och bara älskad den från första stund! Så idag testade jag den, och vilken DRÖM! den satt som ett smäck, och jag blev så förälskad. 200 riksdaler min vänner var det lilla den kostade, helt galet. När jag kom hem gnälde jag av mig på malin, att jag inte hade några pengar, att jag hittat världens finaste klänning, OSV, ni fattar!

Sen så skulle malin åka ner till allum för att få pengar av sandra. När hon kommer hem var jag i duschen och sen direkt efter hoppade malin in. SÅ kommer jag in på mitt rum. Gissa vad som hänger på min garderobsdörr?!
JO min klänning, med en stor lapp på där det står och jag citerar: AJ LÖV JU! Jag började gråta och gick in till duschen, och då var malin klar precis så jag bara lade mitt huvud på hennes axel, och hon blev helt förvånad att jag grät. hahah hon bara herregud vad händer med dig, börjar du bli vek :P hahah

JAG älskar dig storasyster!

Kolla vad fin den är!




titta vad fin hon är.


bells

Jag fick ha isabelle helt för mig själv idag, första gången på GÖÖÖR länge. Och inte nog med det, jag fick en dos av mårdstedt mellan halv nio och nu, helt underbar! Trion åter igen sammansatt :D Det blir den även nästa torsdag då blire sticky för hela slanten, LÖN PÅ ONSDAG! :D jäääj


sur

alltid lika kul att göra någonting för någonannan och få skit själv. SÅ JÄVLA PARTY!


ÅÅH IRRITERAD!

dygna

ja varför inte? jag har för tusan gått och lagt mig vid tio tiden varje kväll om inte tidigare dem sista två veckorna bara för att orka gå upp på morgonen, men inte imorgon! För jag är ledig :D

Så jag tänkte sätta på en film fast jag ville kolla med text så det fick bli den som jag har med text hiiiih TWILIGHT, jaja! jag har sett den många gånger men det är en njutning i sig att bara höra hans röst. HERRE vad sjuk jag låter men men så är det. Om jag har tur så drömmer jag om den sexigaste mannen på jorden i natt också!

Hörs imorgon eller efter filmen :)

 JA TACK!

färdig

Dunder och brak, viloken redovisning vi hade idag. Lärarna hade ingenting att säga för det var så över bra så dem bugade för oss och gjorde vågen när vi samlades för respons. SJUK-KUL!  Allt vårat hårda arbete har gett resultat. jag är super stolt verkligen. Att få höra alla goa ord, gjorde mig nästan lite rörd, när Wille och Siw gav mig komplimanger. i kinda love it! ;D

SÅ idag var projektet slut, jag och viktoria firade detta med varmchoklad från mc'donalds. myste lite på en parkbänk i staden, sen så skrattade vi åt alla som gick förbi och dem kollade snett så vi vandrade vidare :b

Hemkommen vid halv fem tiden, och malin var hemma. Och tydligen så skulle mammsi till halmstad idag, hade jag ingenaing om men det var ju trevligt. För nu är jag och malin själva för pappa och mattias och avo är på åby. Så mys med pizza blev det. SKa nog ta mig en varm dusch nu, sen göra mig en kopp te och sätta på en film efter criminal minds. Emma är ledig imorgon, fysjutton vad jag är värd det!

PUSS

voilá


tanka tanka

håller på att tanka våran otroligt snygga och extremt talangfulla film. Jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den, och jag har sett den typ 100 ggr eftersom att det är jag blandannat som har redigerat den.

Och bilderna skickar helena till mig, den braiga kvinna hon är.. Hon är typ den bästa kvinna jag mött!

så håll i er, snart kommer det grejor :D

blå himmel

GOD MORGON! Vaknade nu,med en stor blå himmel utanför, helt underbart!
Har sovmorgon idag, vi börjar klockan 12 och slutar klockan 20:00 helt stört länge!

Men med nestor så klarar jag vilken skoldag som helst.
Förhoppningsvis så ska jag kunna lägga in filmen senare ikväll här på bloggen. Och även lite bilder som jag lovat att lägga upp.

Men nu blir det en dusch, bussen går om en timma!


HÖRS!

sommaren 2oo9

  • Speedway 30 maj
  • Fotboll Sverige-Malta 10 juni
  • Monster Jam 13 juni
  • AC/DC 21 juni
  • Gothia Cup invigning 13 juli
  • U2 31 juli
  • U2 1 augusti
  • Madonna 8 augusti                                             
  • Madonna 9 augusti
  • Finnkampen 29 augusti
  • Finnkampen 30 augusti
  • Supercross 11 september
  • Ishockey Frölunda/Färjestad 28 december                            

götte lönen jag får i september :D

LÅT DET BLI SOMMAR <3


home coming

Kom precis hem, efter en hel dag av redigering och pill i pill i indesign så är nästan hela arbetet klart, JIPPIE!
Filmen blir så sjukligt bra, längtar efter att få lägga upp den.

Men nu blir det att byta om och sen bege mig till åby för ett möte om hur det kommer bli med ullevi i sommar :)
Malin är på möte med nya cheferna för "nya" ullevi just nu, så det ska bli jätte spännande och se hur mycket jobb vi har framför oss! Jag är pepp till hundra verkligen, öpnnar nya ullevi den tredje? eller är det bara jag som fått för mig det? Aja i vilket fall så är det inte lång tid kvar. Så ska vi på utbildningskurs grej den 29, nästan söndag right? KUL!

Nu får jag snabba mig på ska åka om 15 min, skriver upp min sommar plan när jag kommer hem (Y)

PUSS


sängen väntar

blir en tidig kväll idag igen, är helt död, efter en mycket effektiv dag!

god natt alla mina kära! och unni min unnä, jag tänker på dig <3

mobbning

malin mobbas på sin blogg här!

Malin hade typ raderat filer från min dator, (trodde jag iallafall) bland annat twilight.
Och när jag blir upprörd så filmar malin mig med sin mobil, vilket hon nu lagt upp på sin blogg, SÅKLART!

ps, jag är inte så sjuk som jag låter!


så har hon ett klipp där jag skrattar så jag gråter, efter att malin har sjungt så jag antar att jag mobbar henne lite också :P



Så ber jag om ursäkt hur hemsk jag ser ut på båda videorna!
HEMSKT
-

gamla ullevi

ringde mig precis, och frågade om jag ville vara ansvarig för en kiosk, men jag tackade nej. Snällt att hon ringde och frågade, men hon hade redan färdig personal till min kiosk så det hade bara kännts konstigt att typ, vara "boss" över två personer jag inte känner :b



det ser ju inte helt fel ut eller hur?

-

rubrik

har varit en rolig dag idag, vi spelaqde in våran film, så jag har gått runt i sjukhus kläder hela dagen. Filmen kommer bli sjuk bra. när denär klar kommer jag lägga upp den. Bilder kommer imorgon :)

jobbet på nya gamla ullevi blev tjackat och klart idag, så JÄVLA BRA, sjukligt nöjd! Så nu har jag allting, nya ullevi och vanliga ullevi, fem feta konserter i sommar. ÅÅÅÅÅÅH! längtar till sommaren. Malin står som ansvarare för kiosken för hon är äldre och allt det där.. men vi kommer bli ett bra gäng, än sp länge är det malin jag unni och rasmus. Vi ska vara 6 personer i kiosken så det är en stor kiosk :D  ännu bättre liksom. imorgon ska jag på möte med "vanliga" ullevi om kiosken och konserterna. Alltid lika kul!


Imorgon ska unni opereras, sjuk orolig redan. sen blir hon borta värsta länge, hon kommer tillbaka till skolan på hennes födelsedag så jag ska köpa världens fetaste present! när jag fått min lön såklart :) jag tänker på dig!

.

jesus

vad mycket som har hänt det senaste.

I fredags så sydde min grupp i skolan våra dräkter, klamydia, gonorré, kondylom och HIV, sjuk kul måste jag säga. Dem kommer se helt galna ut verkligen. Och fredags kväll stannade jag hemma med mammi och pappi, vi åkte till ica och handla revben :) och åkte sen till mormor. OCh när vi kom till mormor så bad hon mig gå och hämta ut pengar, för hon vågar inte göra det själv. Så när hon gav mig kortet så sa hon, var försiktig så att ingen hoppar på dig, det är farligt där ute! Jag försäkrade henne om att jag var stark som en man (samtidigt som jag spännde mina muskler), och att jag skulle klara mig alldeles utmärkt. då fnissade hon mot mig som bara min mormor kan göra, och tyckte att jag var jätte cool. haha När jag kom tillbaka så satt mormor och mamma och pappa i köket, och mormor såg väldigt otålig ut. Jag frågade henne om det var någoting hon väntade på eller så, och då var det faktiskt Glamour på tv:n som hon missade och det var ju så himmla spännande för att någon skulle faktiskt försöka döda någon..  så hon tog mig snabbt i armen och drog mig med ut i tv rummet när mamma sa att det var ju okej om hon ville gå ut och kolla på det för dem kunde ta hand om räkningarna själva.

Hon är så söt min mormor, för hon satt och förklarade allting för mig. och när pausen kom jo då började hon fråga mig om skolan, att hon tyckte det var så spännande att jag började utvecklas till en fin kvinna. hahah KVINNA!

Efter besöket hos mormor så kte vi hem och käkade, mös framför tvn med let's dance och jag bara kände hur lyckligt lottad jag är. Så ringde Helena mig under kvällen och sa att kondomkungen ville sponsra oss emd 600 kondomer, jag blev överlycklig. Detta visar åter igen hur fruktansvärt GRYM min grupp är!

Lördagen kom och pappa väckte mig med frukosten klar, så vi hade mys frukost jag pappa och mamma, för malin var hos annika i trollhättan. VI gjorde oss iordning och åkte till staden, hittade inga tights men mamma och pappa köpte sin resa, och sedan mötte vi upp malin i staden. Sen åkte vi och träffade min nya kusin MOLLY <3
detta underbara barn, jag är totalt såld på henne, först var hon självklart reserverad, hur konstigt som helst att det står fyra människor och stirrar på henne och låter som små bebisar och vill ta på henne. haha
Men sen så höll jag henne jätte länge, och vi satt och lekte på golvet och hon log sådär mot mig så mitt hjärta bara smälte, och jag började nästan gråta!

Lördag kväll åkte familjen till tahult till moster med man och så var kusin hannah och Don där med.  Don imponerade med sin ny lärda svenska,han börjar bli riktigt grym alltså! Vi käkade sjukligt god mat och sen kollade vi på melodifestivalen. Otippat vem som vann men jag tyckte det var lite kul :) bättre än att carolin af ugglas vann iallafall!

Söndag kom och jag och pappa åkte på ärenden i morse, köpte typ till dräkterna i skolan, körde tyget till Helena i mölnlycke och bara njöt av solen och dem 7,5 graderna vi haft idag!

´Fast kvällen blev lite värre när min lärare ringde hem till mig flr att berätta att jag har 30 % frånvaro från skolan, var av 27% är anmäld. SÅ frågade hon om jag varit mycket sjuk, jag typ : eeh ja som sagt 27% är anmäld, och när den är anmäld så har jag legat hemma och varit sjuk. Dem tror att jag ljuger. om jag hade ljugit om att jjag var sjuk hade jag inte haft 3% oanmäld frånvaro!

GALET! nej men nu får det helt enkelt bli så att jag får inte stanna hemma mer, oavsett hur mycket feber jag har eller hur mycket jag än spyr, jag ska gå dit i vilket fall och smitta alla (Y) PERFEEEEEEEEEECT!

nu blir det en varm dusch och sen funderar jag på fan att lägga mig, dagen som var så bra blev precis så dålig!

HEJDÅ
-

staden

åker till staden nu med mor och far, behöver nya tights och mam och papp ska köpa sin resa till turkiet.

INTE ALLS AVUNDSJUK?!

hörs sen!

plusa expo, dela expo

plusa exponenterna, gångra kofficienterna.

gångra den med den och sen den med den och sen gångrar du dem två och sen plusar du dem där över.. 
JAHA ÄR DET SÅ MAN GÖR?!

nää, nu får det vara nog! En varm dusch och sen hopp i säng, provet imorgon 8,30 känns inte party alls, håll tummarna, pretty please ^^


-


jäj

 
förkärlek till älskade expo, HATAR MATTE!

 

Mamma säger att jag gör så mycket annat när jag pluggar matte.. jag vet inte riktigt vad hon menar med det.

-

matte

detta är verkligen inte roligt längre..
matte prov imorgon, alltid lika roligt att känna sig som den dummaste i hela världen.
Christian försöker hjälpa mig men när man är så dum som jag är just nu vid detta tillfälle är det inte lätt!

ALGEBRA, SCREW YOU!
-

MOLLY

herre min jesus!
hon har landat, och hon är det finaste jag någonsin lagt mina bruna ögon på. Så fruktansvärt vacker att det gör ont i hjärtat. Hela släkten stod uppe på flygplatsen och grät som små barn. Med blommor och nallar och hela faderutten.

ååh du vackra barn, tänk vilka förebilder du ska få, fis malin och gap emma :)

älskar dig lilla flicka
-

är detta bra eller dåligt?

Fröken Både och

Du har ett temperament som är både hett och kyligt, och det betyder att du ibland är impulsiv och ibland inte. Du är balanserad och modig, men ibland väljer du det enkla alternativet och vänder ryggen till. Du kommer överens med många olika typer av människor.

detta svaret fick jag på ett test jag gjort här hemma i min sköna ensamhet, vilken slags person jag var..

jag är kär

i isabelle nestor!
fick precis detta underbara sms:

Hej snygga människa :)
om du inte har förstått det redan
eller glömt så vill jag bara påminna
dig om att jag tycker du är en underbar
 människa, och jag har enormt kul med dig!
du gör min dag babe <3 PUSS

åååh jag började nästan gråta. Och förut sahon att jag var så söt så hon nästan ville äta upp mig, fast då skulle hon få hål i tänderna (A) hahahah

nu är jag officiellt förälskad i isabelle nestor!

-

worried

nu är den en sån därjobbig tid igen, när man inte riktigt vet hur man mår.
Så många runt  omkring mig som mår dåligt.

som känner att dem inte räcker till
att man är ful
ångest och panikattacker
rykten
utanförskap

All sån där skit! Så detta är till alla er, även ni som jag inte känner som kanske läser detta.
Mina ord kanske inte betyder mycket, men om det är en bråkdel i er som lyssnar så blir jag överlycklig! 

Ni är tillräckliga och troligtvis mycket bättre än så. Folk som gör att ni känner på detta sättet är skitstövlar, idioter, jävlar,fanskapsfans fanskap! helt enkelt. Och det här med att man tycker att man är ful, snälla rara ni är så fina så det finns inte! Alla är vackra på sitt egna sätt, det där lilla speciella som finns i alla finns ju i er också. herregud jag tycker själv inte att jag är den vackraste i världen men shit happens vad ska jag göra åt saken, då var så här "gud" skapade mig, och så ser jag ut. Jag hoppas fortfarande att jag ska vara såpass "vacker" på insidan att någon ska kolla en extra gång åt mitt håll. Och jag tycker fortfarande att det är insidan som räknas! Ångest var mitt mellannamn, och blev tillslut min bästa vän. SOm en väldigt klok sa till mig en gång, att efter mörkret kommer solen, gumman allt kommer att lösa sig! Och nu säger jag det till er, GUMMAN DET KOMMER ATT LÖSA SIG! Och om jag ska vara helt ärlig så kommer självmord aldrig att vara lösningen på någonting, jag tycker att det är fegt! Att ta sitt egna liv, så lägger man över allting på dem man lämnar kvar. FÖRSTÅR inte människor hur många det finns som älskar en på riktigt?!

Det gör ont i mitt hjärta när man hör fula rykten om folk som man att det inte finns någon som helst sanning bakom. Jag känner för att skrika och gapa på dem som hittar på det, vill att dem ska få känna samma sak som dem som utsetts för rykterna. Men jag har lärt mig, att människor som startar rykten är osäkra små djävlar som inte har något förbaskat liv! Dem hittar på dem för att man dem själva inte ska bli mittpunkten av allt snack, bara för att dem är så vidriga själva!
Och jag kan säga att jag hatar er som medveten får andra att må dåligt. Jag har haft min egna del av roliga rykten och vill ni veta vad, här sitter jag och är starkare som aldrig förr. SÅ jag antar att jag måste tacka er djävlar också. Utan er så hade jag inte varit personen jag är i dag, stark, medveten och mer hatisk än vad jag varit tidigare.

Jag vet jag skriver en massa strunt tycker ni, men jag menar detta verkligen, ni är värda så jävla mycket, och ni är älskade, måste bara hålla i och vänta på solen.


jag ber er, snälla vänta på solen!
massa kärlek


nytt

bloggen är nygjord, a la malin, tycker den blev über fin!

vad tycker ni?
-

MÅRDSTEDT!

oOm du kommer ihåg vem det är som sjunger denna låten.. ska du få ett pris!
När vi gick i 8:an så var detta "våran" låt.. fast den var inte ny då utan den var från "förr"

So here we stand
In our secret place
Where the sound of the crowd
Is so far away
You take my hand
And it feels like home
We both understand
It's where we belong


So how do I say
Do I say goodbye
We both have our dreams
We both wanna fly
So let's take tonight
To carry us through
The lonely times


I'll always look back
As I walk away
This memory will last for eternity
And all of our tears
Will be lost in the rain
When I find my way back
To your arms again
But until that day
You know you are
The queen of my heart


So let's take tonight
And never let go
While dancing we'll kiss
Like there's no tomorrow
As the stars sparkle down
Like a diamond ring
I'll treasure this moment
'Til we meet again


But no matter how far (no matter how far)
Or where you may be (where you may be)
I just close my eyes (just close my eyes)
And you're in my dreams
And there you will be
Until we meet


I'll always look back
As I walk away
This memory will last for eternity
And all off our tears
Will be lost in the rain
When I find my way back
To your arms again
But until that day
You know you are
The queen of my heart


I'll always look back
As I walk away
This memory will last for eternity
And all off our tears
Will be lost in the rain
When I find my way back
To your arms again
But until that day
You know you are
The queen of my heart


Oh yeah
You're the queen of my heart (queen of my heart)
No matter how many years it takes (queen of my heart)
i'm coming home to you
Oh yeah (queen of my heart)
Oh yes you are
The queen of my heart

-

babe du är fortfarande the queen of my heart


ball

nu har jag verkligen as kalas tråkigt, den bästa sysselsättningen då? YOUTUBE!

och nu hoppas jag verkligen att man kan se alla typ tretusen yputube klipp jag lagt up!

I took a trip down memory lane ;)

hej

dagen har varit jätte konstig, fast jag och isa har haft det jättekul! Vi har haft föreläsningar hela dagen och den sista föreläsningen var av våran gamla vaktmästare,låter konstigt men iallafall. Vi har ju ett kärleks projekt just nu, så han kom och pratade om sin kärlek och hans förhållande. Hur man vet att det är "rätt" typ. Han var så söt när han pratade om sin fru, och jag fick tårar i ögonen när han pratade om henne som det största skatten man någonsin skulle kunna hitta!

Han berättade om hur svårt dem har haft det, för att hon har fått sin njure transplanterad 4 gånger genom åren, och hur en sjukdom antingen stärker ens förhållande eller så bryts förhållandet. Hur man ska kunna sätta allt åt sidan för att tahand om sin partner. Han och hans fru har inte haft det lätt, när hon fått sin transplantation för fjärde gången fick dem reda på att han hade en tumör i ögat så han blev blind på vänster öga. Och sen så fick han cancer i levern tror jag att det var. SÅ himmla hemskt! Dem har inte haft det lätt alltså..

Och när han stod där och berättade tog han upp hans gitarr och började spela några visor och det måste ha varit en av dem bästa föreläsningarna jag varit på, garanterat!

Okej nu har jag skrivit ovanligt mycket, men nu börjar jag bli frisk igen, tack och lov!

Tänkte visa hur mycket jag tycker om er genom denna udnerbara låten som jag lyssnar på varje kväll innan jag somnar:)



Hittar tyvärr ingen typ "musikvideo" men den är lika bra i vilket fall!

PUSS

det gör ont..

.. när jag andas, och jag hostar som en gammal gubbe som rökt i 70 år.

antar att det inte fanns någon gud som kunde heala mig..


förbaskat också!

lördagen...

..var ju intressant!

Det var jobb jobb och sen lite mera jobb. VIlket är alltid skojsigt! Tomas hämtade mig klockan 8 och jag var trött. MEGATRÖTT verkligen.
Gabriella var seg och kom inte förens jag hade hunnit ta ner alla 250 stolar (PARTY!) Sen käkade vi frukost gjorde iordning alla papper och började prata om vad som hänt i våra små liv sen vi träffades sist. Mycket, mycket trevligt!

Vi hade lite tråkigt så vi gjorde jag och nej listor, så vi var tvungna att ranka alla som gick förbi oss, om vi skulle tänka oss att "vara" med dem eller inte. När vi väl ser en snygg kille där ute bland alla bondlurkar så blir vi överlyckliga och ger personen i fråga ett bra bord. . Det blev fyra killar på ja, och typ tiotusen sträck på NEJ!

F
ick 260 kr i dricks så jag är mer än nöjd. Dagen sviffa förbi ganska snabbt och runt klockan 7 var jag hemma igen, dog en snabbis i duschen sen var det en mumsig middag, som jag verkligen längtat efter hela dagen. Därefter dog jag lite igen framför tv:n i min underbara soffa med melodifestivalen på.
Nästa jobb på åby blir den 18 april då är det olympia travet, det är dock super roligt att jobba på,
MASSA MÄNNISKOR = STÅLARS :D

-

last night

igår när jag stod i duschen fick jag fin besök..

av min bästis isabelle :D




RSS 2.0